Oppo: Τεχνολογική καινοτομία στις κάμερες smartphones ( ; )


Η Oppo παραμένει στην κορυφή κινεζικής αγοράς και αποτελέι μια από τις κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες, ιδίως όσον αφορά τα smartphones και τα συστήματα ήχου.

Το 2016 μάλιστα είχε την πρωτία στην εγχώρια αγορά, στις πωλήσεις συσκευών.

Είναι ήδη γνωστό πως η εταιρεία θα παρευρεθεί στο Mobile World Congress

που ξεκινά σε λίγες μέρες. Το ενδιαφέρον κέντρισαν τα δελτία τύπου που απέστειλε η Oppo, με τις οποίες υπόσχεται νέες καινοτομίες στον φωτογραφικό φακό των smartphones.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου απεικονίζει τον αριθμό 5, ο οποίος στο κάτω μέρος του σχηματίζει το γράμμα “X”. Εκτός της ημερομηνίας, αναγράφονται και δύο προτάσεις που υποδεικνύουν πως η Oppo θα παρουσιάσει κάτι σημαντικό πάνω στον τομέα της φωτογραφίας των φορητών συσκευών. Κατά πάσα πιθανότητα, θα δούμε μια νέα τεχνολογία οπτικού ζουμ. Άλλωστε, το “5X” και η φράση “Τόσο κοντά που το νιώθεις” παραπέμπουν στην προαναφερθείσα δυνατότητα που υπάρχει πλέον στους φακούς των smartphones.

Τα κινητά τηλέφωνα της Oppo έχουν κατά κανόνα καλούς και αξιόλογους φακούς, μερικοί εκ των οποίων ενσωμάτωναν καινοτομίες για την περίοδο την οποία ανακοινώθηκαν. Με το N1, η εταιρεία παρουσίασε μια εξαιρετική περιστρεφόμενη φωτογραφική μηχανή, ενώ το F1S θεωρείται ένα εκ των καλύτερων selfie smartphones που κυκλοφορούν. Σε λίγες μέρες θα μάθουμε περισσότερα για την φημολογούμενη νέα τεχνολογία από την ίδια την Oppo. Το σίγουρο είναι πως ο κατασκευαστής με τα δελτία τύπου του κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα