"Τα έσπασε" στο Nammos ο Ρέμος - Ρεκόρ εισπράξεων, σαμπάνιες και κροίσοι (pics &vid)


Τουλάχιστον 3.000 άτομα βρέθηκαν εχθές του βράδυ στο Nammos για να απολαύσουν τον Αντώνη Ρέμο και τον Έρος Ραματζότι, «βουλιάζοντας» την Ψαρού.

Η συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών φαίνεται πως άρεσε και μάλιστα πολύ, καθώς υπήρξε ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων.





Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι τις 05:30 το πρωί ο τζίρος είχε αγγίξει τα 2 εκατ. ευρώ με πολλούς να λένε πως μπορεί να τα ξεπεράσει.

Φυσικά, από την βραδιά δεν έλειπαν οι εφοριακοί, οι οποίοι και είχαν τραπέζι

με τις κυρίες της 8μελούς ομάδας να επιλέγουν τουαλέτες. Από τη βραδιά οι φόροι που αναλογούσαν στο κράτος έφτασαν το μισό εκατομμύριο και μπήκαν άμεσα σε ειδικό λογαριασμό.

Στα πρώτα τραπέζια βρίσκονταν Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες, ενώ ο μοναδικός Έλληνας που δεν χάνει ποτέ την συγκεκριμένη βραδιά ήταν ο Σέρος Μύρτας.

Μία από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν η αφιέρωση του Αντώνη Ρέμου του τραγουδιού τα “Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς” στην κόρη της πάμπλουτης λιβανέζικης οικογένειας Ζέιν.



Η αλήθεια είναι πως οι παρευρισκόμενοι δεν τρελάθηκαν τόσο με την παρουσία του Ιταλού τραγουδιστή και περίμεναν πως και πως την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου. Όταν ξεκίνησε η εισαγωγή του Έλληνα τραγουδιστή και με το που βγήκε με το «Όλος δικός σου» έγινε πανικός με βεγγαλικά να φωτίζουν τον μυκονιάτικο ουρανό.

Ο τραγουδιστής χαιρέτησε τον κόσμο σε διάφορες γλώσσες και προέτρεψε τους Έλληνες να δείξουν στους ξένους πως διασκεδάζουν. Το «παρών» έδωσαν και οι φίλοι του Στέλιος Τσακίρης και Κώστας Πηλαδάκης μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ωστόσο, βρίσκονταν κάπως μακριά του.

Με τα τραγούδια του ο Αντώνης Ρέμος διασκέδασε τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και τον κόσμο να απολαμβάνει τη βραδιά.



Keywords
Τυχαία Θέματα