Σούπερ ήρωας ο Νεϊμάρ - Σκόραρε από τη μία ταράτσα στην άλλη (vid)

14:07 8/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Δεν έχει την αίγλη του Μέσι. Ούτε και την εκτελεστική δεινότητα του Σουάρες. Είναι, όμως, αλήθεια πως αυτά που κάνει ο Νεϊμάρ με την μπάλα στα πόδια, σπάνια μπορεί να τα κάνει άλλος ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Ο Βραζιλιάνος έδωσε ακόμα ένα σόου, αυτή τη φορά μακριά από τα γήπεδο. Πάνω σε μια... ταράτσα ενός τηλεοπτικού στούντιο στο Χόλιγουντ. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Βραζιλιάνος επισκέφθηκε χθες το πρόγραμμα «Jimmy Kimmel Live», του BBC.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο James

«Jimmy» Kimmel, μεγάλος Αμερικανός κωμικός πολύ δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ο Νεϊμάρ έδωσε ένα ακόμα σόου όχι στο γρασίδι αυτή τη φορά αλλά στην ταράτσα του τηλεοπτικού στούντιο.


Το τέρμα και ο... τερματοφύλακας (συντελεστής της εκπομπής) ήταν στην ταράτσα άλλου κτιρίου σε πολύ μεγάλη απόσταση. Ο παίκτης απέτυχε στις δύο πρώτες του προσπάθειες, αλλά στην τρίτη, έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας ήταν αδύνατο να αντιδράσει, κι έτσι ο Βραζιλιάνος πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ! Ο παρουσιαστής τον χαρακτήρισε, «σούπερ ήρωα!».

Keywords
Τυχαία Θέματα