"Don't care good hair": Η νέα τάση στο χτένισμα

13:59 8/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Εάν δεν έχεις πάρει χαμπάρι πως μια καινούργια τάση στο «χτένισμα» έχει κάνει την εμφάνιση της... μην ανησυχείς καθόλου, γιατί το χαρακτηριστικό της είναι ακριβώς αυτό!

Οι Claudia Winkleman, Alexa Chung και η Emma Stone το υποστηρίζουν και το αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Τέρμα ο όγκος στις ρίζες όπως επίσης και η συμμετρικές και άψογα φτιαγμένες μπούκλες!

Μαλλιά

ίσια στην βάση και άκρες που δίνουν μια "κίνηση" χωρίς να έχουν απόλυτα στυλιζαρισμένη φόρμα. Το σπάσιμο που κάνουν από μόνα τους όταν τα βάζεις πίσω από τα αυτιά ή όπως όταν στεγνώνουν μετά το μπάνιο στη θάλασσα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του "don't care good hair"!

Η μόδα στα μαλλιά φαίνεται να ακολουθεί την γενικότερη τάση της μόδας για πιο χαλαρές γραμμές.

Από τους έντονους ώμους στα μοντέλα και τα καλοχτενισμένα, άψογα μαλλιά, η "εικόνα" της μόδας " χαλαρώνει" απαλύνοντας τις σιλουέτα και αφήνοντας το φυσικό να αναδείξει την γοητεία του. Η τάση πίσω από αυτό είναι πως η γυναίκα αρχίζει να νιώθει πιο ασφαλής όσο αφορά την "εξουσία" και τη δύναμη της. Δεν χρειάζεται πια να κρυφτεί ή να το βροντοφωνάξει πίσω από υπερβολές στο χτένισμα και τα ρούχα της. Πλησιάζει την πραγματικότητα της εικόνας της, με μεγαλύτερη αποδοχή χωρίς βέβαια να χάνει το χαρακτηριστικό της "φύσης" της, δηλαδή να θέλει να προσέχει τον εαυτό της.

"Don't care good hair" φαίνεται πως θα γίνει αγαπημένη "τάση" για όλες μας καθώς με ένα "ψαλίδι" και ελάχιστο χρόνο, είναι το χτένισμα που μπορούμε να κάνουμε όλες (ακόμα και εμείς που δεν το έχουμε ιδιαίτερα).

«Less is more» όπως χρόνια λένε και πάντα υποστήριζα...Η πραγματική ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα