Σκέφτεται να επιστρέψει στην Εθνική Ιταλίας ο Μπουφόν


Έχουν περάσει μόλις μερικοί μήνες όταν ο σπουδαίος τερματοφύλακας της Γιουβέντους τόνισε ότι ο αγώνας κόντρα στην Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα ήταν ο τελευταίος του με την «σκουάντρα ατζούρα».

Ο αποκλεισμός από την τελική φάση του Μουντιάλ προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση με τον σπουδαίο «Τζίτζι», ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναίρεσης της αρχικής του αποχώρησης. Σύμφωνα με το Sky Italia, ο Μπουφόν θα κληθεί για τα προσεχή

φιλικά της Ιταλίας με τις Αργεντινή και Αγγλία, ωστόσο ενώ προηγουμένως η παρουσία του αυτή θα είναι συμβολικό χαρακτήρα, για αρκετούς είναι προάγγελος ανατροπής.

Πρέπει να επισημάνουμε πάντως ότι ο Μπουφόν θα συνεχίσει κάτω από τα δοκάρια της αγαπημένης του Εθνικής, μόνο αν κρίνει πως μπορεί να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο με στόχο βέβαια το... Euro 2022, όταν πια θα είναι σε ηλικία 42 ετών. Ένα τίτλο βέβαια τον οποίο δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

Άλλωστε, το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του και μετά το προσεχές καλοκαίρι συγκεντρώνει συνεχώς περισσότερες πιθανότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα