Σαουδική Αραβία: To βίντεο σε αγώνα WWE που... αναστάτωσε το κοινό (vid)


Η Σαουδική Αραβία φιλοξενούσε ένα τουρνουά κατς το Σαββατοκύριακο. Μια μεγάλη πρεμιέρα. Όλα θα ήταν άψογα στο πρώτο αυτό θέαμα, αν οι αρχές δεν αναγκάζονταν να ζητήσουν συγνώμη. Ο λόγος; Ένα διαφημιστικό βίντεο που προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη του σταδίου, το οποίο έδειχνε μακρομαλλούσες παίκτριες του κατς, με μαγιό και ψηλές μαύρες μπότες.

Οι εικόνες του βίντεο έγιναν δεκτές με επιφωνήματα ευφορίας των θεατών, ανδρών και γυναικών.

"Ζητούμε συγγνώμη από τους θεατές που παρακολούθησαν την εκδήλωση που διοργάνωσε η (αμερικανική εταιρία πάλης) World Wrestling Entertainment στη Τζέντα, για τα κλιπ που μεταδόθηκαν και έδειχναν γυναίκες άσεμνα ενδεδυμένες". Τέτοιες εικόνες "απαγορεύονται και θα συνεχίσουν να απαγορεύονται", ανακοίνωσε η Γενική Αρχή Αθλητισμού του βασιλείου, που υπάγεται στην κυβέρνηση.

Το βίντεο συνεχίζει να προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα στο συντηρητικό μουσουλμανικό βασίλειο.

Το κατς είναι δημοφιλές στον Κόλπο, κυρίως στη Σαουδική Αραβία, και οι αστέρες του αθλήματος όπως ο παλαιστής Τζον Σίνα, έχουν πολλούς θαυμαστές.

Η Σαουδική Αραβία που ανοίγεται όλο και περισσότερο, με προτροπή του νεαρού πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ Μπεν Σαλμάν, φιλοξένησε τους τελευταίους μήνες σειρά συναυλιών και μια εβδομάδα μόδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το βιβλίο που για να διαβαστεί πρέπει πρώτα να... καεί (vid)

Πέθανε η πρώτη πολική αρκούδα που γεννήθηκε σε τροπική χώρα (vid)

Αυτή είναι η "Πόλη των Γατών" (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα