Ψυχρός αποχαιρετισμός στον Νεϊμάρ

12:14 3/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Δεν υπήρξαν δάκρυα. Ούτε καν χειροκροτήματα ή λόγια αποθέωσης. Ουδείς είχε διάθεση να πει έναν καλό λόγο στον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος ανακοίνωσε παρόντος του Ερνέστο Βαλβέρδε την απόφασή του να μην συνεχίσει στους Καταλανούς.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, ο Νεϊμάρ αρχικά έβγαλε έναν μικρό λόγο. Κράτησε μόλις τριάντα δευτερόλεπτα. Ήταν βιαστικός, φαινόταν ότι ούτε ο ίδιος είχε διάθεση να πει πολλά πράγματα.

«Θα σας κουβαλώ για πάντα στην καρδιά μου» είπε. ωστόσο τα λόγια του

ακούστηκαν μάλλον τυπικά, πριν κατευθυνθεί στα αποδυτήρια για να μαζέψει κάποια προσωπικά αντικείμενά του.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα φυσικά και είχαν καταλάβει όλο το τελευταίο διάστημα ότι ο Βραζιλιάνος ήταν φευγάτος. Προσπάθησαν, εξάλλου, να τον μεταπείσουν πριν από μερικές ημέρες, όταν η ομάδα ήταν στις ΗΠΑ για προετοιμασία.

Ουδείς γνωρίζει σε τι κλίμα έγιναν αυτές οι συζητήσεις, ωστόσο ο Νεϊμάρ ήταν αμετάπειστος. Πριν μιλήσει στους πρώην πια συμπαίκτες του, είχε τετ α τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στον οποίο εξήγησε ότι θέλει άδεια για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά το τέλος της ομιλίας του προς τους υπόλοιπους παίκτες, τους αγκάλιασε έναν έναν. Κάποιους, είναι αλήθεια, θερμά, όπως με το... έτερον του ήμισυ, Ζεράρ Πικέ, αλλά και τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, με τους οποίους τα τελευταία χρόνια αποτέλεσαν την κορυφαία επιθετική τριπλέτα του κόσμου.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα