Ο Δ. Καμμένος καρφώνει Γαβρόγλου: Δεν έγινε με κλήρωση υπουργός

11:58 3/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Συνέχεια στην κόντρα του με το ν/σ του υπ. Παιδείας και τον Κ. Γαβρόγλου δίνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος που καταψήφισε το άρθρο 3 του νομοσχεδίου Γαβρόγλου, προκαλώντας έντονη δυσφορία στο ΣΥΡΙΖΑ

επανήλθε και επέμεινε. «Δεν μπορεί να ισχύει την Ελλάδα μία αριστερή ατζέντα από μια μικρή ομάδα αριστερών που έχει απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Νομίζω ότι μαζί με τον κ.Λαφαζάνη που έφυγε μαζί με την κυρία Κωνσταντοπούλου έχει μείνει ένας μικρός πυρήνας του 4-5%... είναι κάποιοι πιο αυστηροί πολιτική της κεντρικής επιτροπής που επηρεάζουν την πολιτική της κυβέρνησης" είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον υπ. Παιδείας σημείωσε: "Ο κ.Γαβρόγλου είναι υπουργός. Κάθε σύλλογος, συλλογική ενότητα, το κάθε κόμμα επιλέγει τους αρίστους, για να πάμε σε όλα τα θέματα, για να τους κάνει υπουργούς. Δεν έγινε από κλήρωση. Οι άριστοι μεταξύ ίσων, αλλά οι άριστοι και οι καλύτεροι γίνονται υπουργοί».

Σχετικά με τη θέση που έχει για το ζήτημα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ο βουλευτής του κόμματος τόνισε: «Ελειπε στην Αμερική. Νομίζω θα πάρει θέση, αν ερωτηθεί. Γι’ αυτό το θέμα δεν έχουμε μιλήσει, αλλά η Ελλάδα, η πατρίδα και οι αγώνες που έχουν δώσει οι Ελληνες και η έννοια της σημαίας πρέπει να την τιμούμε. Δεν χρειάζεται να απαξιώσουμε τα πάντα».

Αναφερόμενος στο άσυλο αναρωτήθηκε: «αν γίνεται βιαιοπραγία, διακίνηση ναρκωτικών, ΑΠΘ, Θεολογική σχολή Θεσσαλονίκης, πορνεία, πότε θα επέμβει η αστυνομία όπως λέει το άρθρο;» και σημείωσε : «Οταν γίνεται πορνεία, διακίνηση ναρκωτικών ή όταν κάποιος δέρνει έναν άλλον με ένα στιλιάρι, το έχουμε δει σε βίντεο, θα περιμένουμε να σκοτωθεί για να κάνει κακούργημα;. Δεν θα πρέπει να επέμβει κάποιος και να συλλάβει αυτόν που δέρνει κάποιον με το στιλιάρι;» διερωτήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα