Πότε έρχονται τα smartphones του 2018

13:39 2/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Η αρχή για τα νέα smartphones γίνεται τον Φεβρουάριο με την Samsung να παρουσιάζει το νέο Galaxy S9 και S9 Plus.

Την ίδια περίοδο αναμένεται να παρουσιαστεί και G7 και το G7 Plus της LG, το Samsung Galaxy Note

9. Σύμφωνα με το έντυπο που διέρρευσε και δημοσιεύτηκε αρχικά στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Weibo και αργότερα στον ιστότοπο Gizmo China, το V40 της LG, καθώς και το Galaxy Note 9 θα παρουσιαστούν στο κοινό τον Σεπτέμβριο ενώ το Pixel 3 και το Pixel 3 XL της Google ένα μήνα αργότερα, τον Οκτώβριο.

Η λίστα δίνει κάποιες πληροφορίες και για τις συσκευές μερικών από τους μικρότερους κατασκευαστές τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, οι καταναλωτές μπορούν να αναμένουν την κυκλοφορία των κινητών τηλεφώνων Mi 7 της Xiaomi, το U12 της HTC, το OnePlus 6, το Z18 της Nubia, το Xperia XZ Pro-A της Sony και το Nokia 10.

Το Note 9 και το V40 που θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο, το έγγραφο αναφέρει πώς θα τον ίδιο μήνα θα δούμε το Mi Mix 3 της Xiaomi. Εκτός από την κυκλοφορία του Pixel τον Οκτώβριο - η οποία θα ακολουθήσει την αποκάλυψη του Android P (η επίσημη ονομασία του οποίου εικάζεται ότι θα είναι Pop-Tart) θα μπορούσαν να υπάρξουν κι άλλα δυνατά λανσαρίσματα όπως το Z18S της Nubia, το Xperia XZ2 της Sony και το HTC's U12 Plus. Επιπλέον, η έκδοση του 2019 του Moto Z μπορεί να ανακοινωθεί τον Νοέμβριο ενώ ακόμα κι ο Δεκέμβριο μπορεί να περιλαμβάνει αποκαλύψεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 6T και του Galaxy W2019 της Samsung.

Keywords
Τυχαία Θέματα