Πώς το ντόμινο Χάνγκα - Λοτζέσκι επηρεάζει τον Παναθηναϊκό!

14:41 3/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Μια ακόμα κίνηση απομένει στον Παναθηναϊκό, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Η απόκτηση του Κωνσταντίνου Μήτογλου «γέμισε» τις θέσεις των φόργουορντ και πλέον το... βάρος έχει πέσει σε μία ακόμα κίνηση. Στόχος είναι η απόκτηση ενός παίκτη που θα έχει «θανατηφόρο» σουτ, θα μπορεί να βοηθήσει στον τομέα της δημιουργίας αλλά και να διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο παίκτης που πληρεί τις προϋποθέσεις αυτές είναι ο Ματ Λοτζέσκι, με τους νταμπλούχους Ελλάδος να έχουν στα... σκαριά την «βόμβα»

Λοτζέσκι!

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», μάλιστα, δεν προβληματίζονται από τον τραυματισμό του, γιατί γνωρίζουν πως ο παίκτης έχει δουλέψει αρκετά όλο το καλοκαίρι, με σκοπό να είναι πανέτοιμος και να προσφέρει άμεσα στη νέα του ομάδα. Την ίδια στιγμή, υπάρχει η πεποίθηση πως στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν περάσει τα ιατρικά τεστ, θα τα περάσει και θα είναι σε θέση να προσφέρει στο 100%!

Το θέμα του «Lojo Kid», όμως δεν είναι απλό, το αντίθετο. Αιτία για το μπέρδεμα είναι η άρνηση του ισχυρού άνδρα της Μπασκόνια, Χοσέ Κερεχέτα, να παραχωρήσει τον Άνταμ Χάνγκα στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Ούγγρο φόργουορντ, όμως ο διοικητικός ηγέτης των Βάσκων εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη στους «Μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί, από την πλευρά τους, βρίσκονται σε αδιέξοδο, επομένως ο Λοτζέσκι παραμένει σταθερά στη λίστα τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να του προσφέρουν 1 εκ. ευρώ, σε περίπτωση που είναι υγιής, ποσό που είναι απαγορευτικό για να το πλησιάσουν οι «πράσινοι».

Την περσινή σεζόν ο Βέλγος γκαρντ/φόργουορντ έπαιρνε 900 χιλιάδες ευρώ στον Ολυμπιακό, ενώ μετά τον τραυματισμό του η τιμή του άρχισε να παίρνει καθοδικές τάσεις μέχρι που εμφανίστηκαν οι Καταλανοί.

Ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λοτζέσκι υπάρχει σύγκλιση, όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη νέα σεζόν, με την προϋπόθεση, όμως, πως δεν θα υπάρξει εμπλοκή της Μπαρτσελόνα.

Επί της ουσίας, αυτός που κρατάει τις... τύχες, της μεταγραφής Λοτζέσκι στον Παναθηναϊκό, στα χέρια του είναι ο Χοσέ Κερεχέτα, ο οποίος εφόσον ανάψει πράσινο φως για την παραχώρηση του Χάνγκα στους «Μπλαουγκράνα», τότε το «τριφύλλι» θα γίνει -αυτομάτως- πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Λοτζέσκι.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα