"Πόλεμος" μεταξύ Μελάνια Τραμπ και Daily Mail

17:41 7/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Δικαστική διαμάχη αναμένεται να ξεσπάσει ανάμεσα στη γνωστή βρετανική εφημερίδα Daily Mail και την νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ.

Η γοητευτική 46χρονη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, πρώην μοντέλο από τη Σλoβενία, κατέθεσε μέσω των δικηγόρων της αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του βρετανικού εντύπου, το οποίο σε δημοσίευμά του

κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού Μίδα, ανέφερε ότι η Μελάνια Τραμπ είχε εργαστεί και ως συνοδός πολυτελείας.

Το σχετικό δημοσίευμα στην online έκδοση της Daily Mail με τίτλο «Γυμνές φωτογραφίσεις και ενοχλητικές ερωτήσεις για βίζες: Το πολύ πονηρό παρελθόν της Σλόβένας συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ», επικαλείτο ρεπορτάζ περιοδικού της Σλοβενίας, σύμφωνα με το οποίο το πρακτορείο μοντέλων που εργαζόταν την δεκαετία του 1990 στη Νέα Υόρκη η Μελάνια Τραμπ, παρείχε επίσης σε πλούσιους πελάτες και υπηρεσίες συνοδών πολυτελείας.

Με αγωγή που κατέθεσαν οι δικηγόροι της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ ζητούν το ποσόν των 150 εκατ. δολαρίων και αναφέρουν πως το δημοσίευμα της Daily Mail «κατέστρεψε "την ευκαιρία που δίνεται μια φορά στη ζωή" να βγάλει πολλά χρήματα η Μελάνια Τραμπ, μια από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο, από διαφημίσεις προϊόντων, όπως είναι κοσμήματα, προϊόντα περιποίησης μαλλιών, αξεσουάρ και αρώματα».

Στην αγωγή οι δικηγόροι της συζύγου του Αμερικανού προέδρου τονίζουν επίσης ότι η πελάτισσα τους «θα μπορούσε να κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια από επιχειρηματικές σχέσεις κατά την διάρκεια της περιόδου που η κυρία Τραμπ θα είναι Πρώτη Κυρία».

Η Daily Mail έχει ανακοινώσει ότι με το δημοσίευμά της δεν είχε πρόθεση να υπονοήσει ότι η κυρία Τραμπ εργάστηκε ποτέ σαν συνοδός πολυτελείας ή σε επιχειρήσεις με αντικείμενο το σεξ. Η ίδια αγωγή είχε νωρίτερα κατατεθεί σε δικαστήριο του Μέριλαντ, αλλά ο εκεί δικαστής την απέρριψε με την αιτιολογία ότι το βρετανικό έντυπο δεν διαθέτει γραφεία στην πολιτεία.

Έτσι, οι δικηγόροι της Μελάνια Τραμπ κατέθεσαν εκ νέου την αγωγή στη Νέα Υόρκη, όπου η Daily Mail διαθέτει γραφεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα