Πιέζει για ΠΑΟΚ ο Σαμπράνο


O ΠΑΟΚ θα περιμένει τον Κάρλος Σαμπράνο μέχρι και το τέλος τη εβδομάδας που έρχεται. Οι» ασπρόμαυροι» και ο Περουβιανός αμυντικός, τα έχουν βρει σε όλα και αυτό που περιμένουν είναι την απάντηση των Ρώσων. Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση δανεισμού για δύο χρόνια με ρήτρα αγοράς. Οι δύο ομάδες δεν τα βρίσκουν στο μέρος του συμβολαίου που θα καλύψουν οι Ρώσοι.

Η Ρούμπιν επιμένει να θέλει να δώσει λίγα χρήματα, ενώ ο

ΠΑΟΚ ζητά από αυτήν να καλύψει ένα μεγάλο κομμάτι, των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, που αμείβεται ο Σαμπράνο συνολικά για δύο χρόνια. Οι Κυπελλούχοι έχουν ολοκληρώσεις τις διαπραγματεύσεις τους και έχουν κάνει την τελική πρόταση τους στους Ρώσους.

Πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής και ο ατζέντης του που πιέζουν την Ρούμπιν για συμφωνήσει και να αφήσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα.

Ένα μέτρο πίεσης ήταν και η δημόσια αναφορά του Σαμπράνο για τον ΠΑΟΚ, τόσο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram όσο και με δηλώσεις του. Οι Κυπελλούχοι αισιοδοξούν πως στο τέλος θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την μεταγραφή που… παλεύουν πάνω από έναν μήνα.

πηγή: sportime

Keywords
Τυχαία Θέματα