Αντιδράσεις και καταγγελίες από ΠΑΕ της Football League στην κλήρωση κυπέλλου!


Αντιδράσεις και καταγγελίες υπήρξαν από τρεις ΠΑΕ της Football League πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης του κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το soccerplus.gr: «Την αρχή έκανε ο εκπρόσωπος του Παναιγιάλειου, Ρέλλας, που είπε τα εξής: «Οι ημερομηνίες για την πρώη φάση είναι ατυχείς. Δεν ξέρουμε ποιά θα είναι η 18η ομάδα της Football League. Έχει εξευτελιστεί

ο όρος αδειοδότηση. Δώσατε το δικαίωμα σε ομάδες μη αδειοδοτημένες να κάνουν ανανεώσεις συμβολαίων. Υιοθετείται ο αθέμιτος ανταγωνισμός».

«Σε πολλά από αυτά που λέτε έχετε δίκιο. Οι ημερομηνίες δεν μπορούν να αλλάξουν επειδή υπάρχει περιορισμός λόγω του Μουντιάλ», απάντησε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου, Ζ. Βρύζας.

Τη «σκυτάλη» πήρε ο Χρ. Δημόπουλος, εκπρόσωπος του Πανελευσινιακού, που έχει υποβιβαστεί στη Γ’ Εθνική. «Θα πρσβάλουμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο την απόφαση της ΕΠΟ για να ανέβει μια δευτεραθλήτρια από τη Γ’ Εθνική. Να βάλετε στην κλήρωση 18η ομάδα με αστερίσκο (σ.σ. από τη Football League μπήκαν στην κλήρωση 17 ομάδες) .

Τέλος το λόγο πήρε ο εκπόσωπος του Πανσερραϊκού, Π. Γιαννόπουλος, ο οποίος ζήτησε ν’ αλλάξουν οι ημερομηνίες του αγώνα της πρώτης φάσης επειδή οι ομάδες δεν έχουν αρχίσει προετοιμασία και χαρακτήρισε παράνομο το γεγονός ότι οι ομάδες θα μετάσχουν στο κύπελλο χωρίς να έχουν πάρει άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελαμτικού Αθλητισμού.

Ο Βρύζας δήλωσε αναρμόδιος να απαντήσει και άρχισε τη διαδικασία χωρίς καμία αλλαγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα