''Πεδίο βολής'' για τον Κικίλια, ο θόρυβος για το ΔΕΣΦΑ

16:25 9/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Αποκλειστικός υπεύθυνος θα είναι ο πρωθυπουργός που ''δεν είδε, δεν άκουσε'', αν δεν απομακρυνθεί ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κικίλιας, συνεχίζοντας το σκληρό αντιπολιτευτικό ροκ, με φόντο τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει με το εφάπαξ-μαμούθ του ισχυρού άνδρα της εν λόγω ενεργειακής ΔΕΚΟ.

Ο

κ. Κικίλιας ζητεί την άμεση παραίτηση του εν λόγω στελέχους, επισημαίνοντας, συγχρόνως, ότι «το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ πήγε... περίπατο» και τονίζει ότι ο κ. Σταθάκης επιμένει να καλύπτει προκλητικά το διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΕΣΦΑ, για το «δωράκι» των 100.000 ευρώ που έκανε στον εαυτό του.

Ο Εκπρόσωπος της ΝΔ στο πλαίσιο αυτής του της αναφοράς, επαναφέρει το και το θέμα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΑΔΜΗΕ, οι οποίοι αύξησαν αναδρομικά τους μισθούς τους, γεγονός που τους ανάγκασε, όπως λέει, να παραιτηθούν και εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως «οι εκλεκτοί του ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας την κατάρρευσή τους, κάνουν δωράκια δεκάδων χιλιάδων ευρώ στους εαυτούς τους, την ίδια ώρα που η Κυβέρνησή τους σχεδιάζει νέους φόρους και νέες περικοπές για όλους τους Έλληνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα