Καρλ Τόμας Νιούμαν, CEO Opel: «Ο γάμος με την PSA είναι η ευκαιρία μας!»

15:01 9/3/2017 - Πηγή: Pagenews

​Είναι ο άνθρωπος που έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας στην πρώτη του εμφάνιση, μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της ευρωπαϊκής Opel, από το όμιλο PSA. Τον παρακολούθησαν πάνω από 400 δημοσιογράφοι, στο πλουσιοπάροχο σε νέα μοντέλα σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, ώστε να δουν και τις πρώτες αντιδράσεις των πρωτοκλασάτων

της φίρμας με το αυτοκινητικό deal.

Ο CEO της Opel δεν έκρυψε τα λόγια του. Αντιθέτως, μίλησε για τις δυνατότητες της μάρκας υπό τη σκέπη του Ομίλου PSA: «Τώρα έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε έναν πραγματικό Ευρωπαίο πρωταθλητή. Θα επωφεληθούμε από τις νέες οικονομίες κλίμακας, από την κοινή εξέλιξη οχημάτων, αλλά και από τη δύναμη των δύο εταιρειών με το ενθουσιώδες και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό τους.»

Επίσης, αναφέρθηκε και στην συνεργασία της Opel με τον όμιλο PSA που έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια. Στη Γενεύη, ο Καρλ Νιούμαν παρουσίασε το Opel Crossland X, το πρώτο μοντέλο που εξελίχθηκε μέσα από αυτή τη συνεργασία – πολύ πριν επέλθει ο γάμος ανάμεσα στις δύο μεγάλες εταιρείες.

​Η νέα συμμαχία είναι προ των πυλών. Άλλωστε, και οι καρποί της συνεργασίας έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Όπως το νέο Opel Crossland X που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με τη PSA. Το Crossland X είναι το δεύτερο μέλος της οικογένειας μοντέλων Χ της Opel. Είναι ένα μοντέρνο crossover μοντέλο στο οποίο, ο πρόεδρος έδωσε έμφαση, όχι μόνο στις εκδρομικές επιδόσεις του, αλλά και στο τεχνολογικό του υπόβαθρο. Όπως, η παανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας (Panoramic Rear View Camera) με Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Advanced Park Assist), το σύστημα Αναγνώρισης Παρέκκλισης Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Keep Assist), το σύστημα Αναγνώρισης Οδικής Σήμανσης (Speed Sign Recognition) κ.α.

Παγκόσμια πρεμιέρα είχαμε και για τη νέα γενιά Opel Insignia. Το καλλίγραμμο οικογενειακό μοντέλο βρίθει σε άνεση και τεχνολογικά καλούδια. Ξεχωρίζει η νέα λειτουργία Personal Assistant του Opel OnStar, που επιτρέπει στους κατόχους του νέου Insignia να κάνουν κράτηση σε δωμάτιο ξενοδοχείου και να αναζητούν κατάλληλους χώρους στάθμευσης μέσω ενός συμβούλου της υπηρεσίας OnStar.

Keywords
Τυχαία Θέματα