''Παρέλαση'' γαλαζοαίματων από την κηδεία του πρίγκιπα Ρίτσαρντ της Δανίας


Η ταφή του πρίγκιπα έγινε στη γερμανική πόλη Bad Berleburg, τόπο καταγωγής του.Οι γαλαζοαίματοι της Ευρώπης συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον πρίγκιπα της Δανίας, Ρίτσαρντ, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά στις 13 Μαρτίου σε ηλικία 82 ετών .

H βασίλισσα της Ολλανδίας , Μαξίμα με τον σύζυγό της Βίλεμ Αλεξάντερ και την πριγκίπισσα Βεατρίκη όπως και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος συνοδευόμενος από την σύζυγό του Άννα Μαρία ήταν παρόντες στην κηδεία. Η ταφή του πρίγκιπα έγινε στη

γερμανική πόλη Bad Berleburg, τόπο καταγωγής του.

Η βασίλισσα Μαξίμα φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρο σύνολο κοσμώντας το λαιμό της με ένα κολιέ από λευκές πέρλες .

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ, φορούσε καπέλο με βέλο ενώ η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας ήταν από τις πιο κομψές γυναικείες παρουσίες, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail".

Ο Γερμανός σύζυγος της νεότερης αδερφής της βασίλισσας της Δανίας, Μαργκερίτ, απεβίωσε στο Berleburg Castle στη κεντρική Γερμανία, όπου διέμενε με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Μπενεντίκτε.

Ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ - Prince Richard of Sayn-Wittgenstein-Berleburg όπως ήταν ολόκληρος ο τίτλος του - και η σύζυγός του, 72 ετών σήμερα, παντρεύτηκαν το 1968 στη Δανία και έχουν τρία παιδιά: τον πρίγκιπα Γκούσταφ, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και την πριγκίπισσα Ναταλία.

Keywords
Αναζητήσεις
φιλιππος εδιμβουργου
Τυχαία Θέματα