"Παραμύθι αλλιώς": Η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλάει για την σειρά που κάνει πρεμιέρα απόψε


Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Αικατερίνη στη σειρά "Παραμύθι αλλιώς", μίλησε στον "Ελεύθερο Τύπο" για την πρεμιέρα που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές σε λίγες ώρες.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα και για την Αικατερίνη και τον Βαρνάβα, αυτό άλλωστε ο κόσμος το είχε δει την περασμένη σεζόν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο φυσικά παραμένει η αδελφή της, η οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να κάνει πίσω. Οι εξελίξεις είναι

πραγματικά ραγδαίες, αλλά εξίσου εντυπωσιακό και ανατρεπτικό είναι και το φινάλε της σειράς το οποίο αργεί φυσικά να δείτε. Αυτό που μπορώ να πω όμως ότι όλα τα παραμύθια έχουν ένα καλό τέλος».


Η πανέμορφη ηθοποιός αποκαλύπτει και ποιος ήταν ο λόγος που δέχτηκε να συμμετάσχει στο σίριαλ. «Ηταν μια παραγωγή τελείως διαφορετική από αυτές που έχουμε δει. Ολα φυσικά ήταν εξαιρετικά από τους συντελεστές μέχρι και τους τεχνικούς που δούλεψαν για αυτή τη σειρά. Το παραμύθι το πιστέψαμε όλοι πολύ και δεν μας απογοήτευσε. Ηταν μια πολύ καλή συνεργασία. Το μόνο ίσως δύσκολο κομμάτι ήταν τα ταξίδια Ελλάδα, Κύπρο για τα γυρίσματα και αυτό γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο με το παιδί μου. Βέβαια, γνώρισα την Κύπρο καλύτερα και έκανα πολλούς φίλους εκεί».

Μόνο θέατρο

Οσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια, η κ. Παπουτσάκη αναφέρει: «Είχα προτάσεις και για σίριαλ αλλά και για σόου, αλλά δεν θα προλάβαινα φέτος. Αποφάσισα να κάνω μόνο θέατρο και αυτό το διάστημα είμαστε σε πρόβες για την παράσταση «Υπηρέτες δυο αφεντάδων». Δεν θέλω να κάνω πολλά πράγματα, μαζί, άλλωστε δεν αντέχω πλέον».

Τι θα δούμε

Στα νέα επεισόδια, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει το λοχία Γουλιέλμο να ψάχνει όλο το δάσος αλλά και κάθε σπίτι στο χωριό και να καταλήγει στην καλύβα του μάγου Κορνήλιου. Οταν δεν τον βρει ούτε εκεί τον Βαρνάβα, θα φύγει θυμωμένος, αγνοώντας πόσο κοντά βρέθηκε στο δραπέτη. Από την άλλη μεριά, στο παλάτι, η πριγκίπισσα Ελισαβέτα, όσο περιμένει την επιστροφή του καλού της, ονειρεύεται στιγμές αγάπης και ευτυχίας μαζί του και οργανώνει τον πριγκιπικό τους γάμο. Είναι τόσο ενθουσιασμένη με το καινούργιο της ειδύλλιο, που μοιράζεται τα νέα της με όποιον βρεθεί στο δρόμο της. Το μεγάλο νέο, όμως, είναι η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας! Πώς θα αντιδράσουν όσοι μάθουν ότι πρόκειται για τον Βαρνάβα, τον πραγματικό πρίγκιπα του βασιλείου;

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες από την Ασπασία για τον Βαρνάβα και για το βράδυ που οι γονείς της εισέβαλαν στο παλάτι και πήραν το θρόνο από τον νόμιμο και καλό βασιλιά. Η πριγκίπισσα Ελισαβέτα ανησυχεί που οι στρατιώτες δεν έχουν βρει ακόμα τον «έρωτά» της και γκρινιάζει στη μητέρα της. Ο βασιλιάς Ιάκωβος συναντά τη μικρή του κόρη. Οι δυο τους κουβεντιάζουν με τρυφερότητα και ενδιαφέρον για το μέλλον της και την πιθανότητα ενός γάμου. Στο χωριό, οι στρατιώτες ψάχνουν για τον Βαρνάβα, μέχρι που ο ιερέας τους διακόπτει και τους εμποδίζει τεχνηέντως να συνεχίσουν τις έρευνές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα