ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-1: Τριπλή απάντηση στην Τούμπα


ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-1: O Σάκχοφ πέτυχε γκολ από τα... αποδυτήρια και άνοιξε τον δρόμο για ακόμη μια εντός έδρας νίκη στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έπαιξε εξαιρετικά κατά διαστήματα και δεν... θορυβήθηκε από την άδεια Τούμπα, φτάνοντας στο άνετο 3-1 επί των Νεοσμυρνιωτών.

Στην πρώτη φάση του ματς, ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε κόρνερ και ο Κότνικ έκανε άστοχη έξοδο....

χαρίζοντας ουσιαστικά το γκολ στον επερχόμενο Σάκχοφ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ σε κενή εστία (1-0, 1'). Στο 15ο λεπτό, ο ''δικέφαλος του Βορρά'' έκανε δύο τα τέρματά του, με τον Μακ σε ρόλο δημιουργού και τον Ελ Καντουρί (πρώτο γκολ στην Super League) να χρίζεται σκόρερ (2-0, 15').

Έπειτα, ανέλαβε δράση ο Κότνικ που αναχαίτισε αρκετές προσπάθειες των γηπεδούχων, όχι όμως και εκείνη του Πρίγιοβιτς στο 66ο λεπτό, με τον Ρόμπερτ Μακ να δημιουργεί και τον Σέρβο φορ να εκτελεί, σημειώνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του (3-0).

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 77ο λεπτό με ''δράστη'' τον Ντουρμισάι, ο οποίος πέρασε τον Κάνιας και με εξαιρετική εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ΠΑΟΚ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 στην Τούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα