Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος "τρέχει" τις εξελίξεις για την ΠΑΕ - Θα μιλήσει επίσημα εντός ημερών


Συγκεκριμένα, το Leoforos.gr, ιδιοκτησίας Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με δημοσίευμά του πριν από λίγο, αναφέρει ότι το το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι υπαρκτό και έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διεργασίες εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για όλα όσα απαιτούνται προκειμένου να δρομολογήσει και τις όποιες τελικές εξελίξεις.

Παράλληλα, τονίζει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

θα μιλήσει για όλους και για όλα, απευθυνόμενος στον κόσμο του Παναθηναϊκού και ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τις αποφάσεις του για την επόμενη μέρα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Leoforos.gr:

Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός παραπαίει σε όλα τα επίπεδα, ο κόσμος του τριφυλλιού βρίσκεται στα... κάγκελα και για πρώτη φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την ΠΑΕ, απαντώντας μέσω Instagram σε μήνυμα απεγνωσμένου οπαδού.
Και το Leoforos.gr αποκαλύπτει σήμερα πως πολύ σύντομα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τοποθετηθεί και με κάθε επισημότητα για όλα όσα συμβαίνουν στον Σύλλογο, αφού ΠΑΕ και Ερασιτέχνης έχουν πιάσει... πάτο και κινδυνεύουν να υποθηκεύσουν το μέλλον των ομάδων για τα επόμενα πολλά χρόνια. Διότι από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποίησε την πρόθεσή του για τη δημιουργία του PAO Foundation, δεν σταμάτησε λεπτό να «τρέχει» το σχετικό πλάνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Leoforos.gr, από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχει εκδηλωθεί, πάντα στο πλαίσιο της δημιουργίας του PAO Foundation, το ενδιαφέρον για την ΠΑΕ και έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διεργασίες εδώ και αρκετό καιρό, ώστε να αποκτήσει μια ξεκάθαρη εικόνα για όλα όσα απαιτούνται προκειμένου να δρομολογήσει και τις όποιες τελικές εξελίξεις.

Οι διεργασίες αυτές, μάλιστα, μεταξύ των δύο πλευρών, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...

Ωστόσο, όσα τραγικά συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, σε συνδυασμό και με την απόλυτη απαξίωση του Ερασιτέχνη, υποχρεώνουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να επισπεύσει τις διαδικασίες, άρα και τις όποιες τελικές εξελίξεις, προκειμένου να μην χαθεί περαιτέρω χρονος, αφού υπάρχει πια σοβαρότατος κίνδυνος από τα τραγικά αποτελέσματα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, να «χαθούν» και τα επόμενα χρόνια στο ποδόσφαιρο, κάτι που φυσικά δεν επιθυμεί κανένας, αφού θα υποθηκευτεί αρνητικά το μέλλον όλου του Συλλόγου.

Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρείται βέβαιο ότι τις προσεχείς ημέρες οι διεργασίες, που επαναλαμβάνουμε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και καιρο, θα κορυφωθούν και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μιλήσει για όλους και για όλα, απευθυνόμενος στον κόσμο του Παναθηναϊκού και ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τις αποφάσεις του για την επόμενη μέρα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα