Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0: Όλα... μηδέν στο ντέρμπι, προβάδισμα η ΑΕΚ


Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-0: Ισόπαλο, χωρίς τέρματα, ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με την ομάδα του Γκαρσία να χάνει τις καλύτερες στιγμές στο ματς, αλλά την αντίστοιχη του Χιμένεθ να ''χαμογελά'' τελευταία, καθώς θα διεξαχθεί στην έδρα της ο καθοριστικός επαναληπτικός.

Οι

μεγαλύτερες στιγμές στο ματς σημειώθηκαν πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Ολυμπιακό να χάνει τεράστιες ευκαιρίες στο 6ο λεπτό, όταν ο Μπάρκας έβγαλε με τα πόδια την εξ' επαφής προβολή του Τζούρτζεβιτς, αλλά και στο 7ο, όταν ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έδιωξε με δυσκολία την προσπάθεια του Ζιλέ.

Η ΑΕΚ απάντησε στο 34ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού, ο Τσιγκρίνσκι δοκίμασε το βολέ, αλλά ο Προτό μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 56' ξανά ο Ολυμπιακός, απείλησε με τον Φορτούνη να σημαδεύει ελάχιστα εκτός εστίας του Μπάρκα.

Αυτή ήταν η τελευταία μεγάλη στιγμή των δύο ομάδων στο ματς, το οποίο από εκείνο το σημείο και έπειτα κύλησε στα... μέτρα της ΑΕΚ, η οποία αμύνθηκε σωστά και διαφύλαξε ένα αποτέλεσμα που της δίνει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα