Οδηγός επιβίωσης στην πόλη τον Αύγουστο!


Δεκαπενταύγουστος! Πόλη! Έχεις "ξεμείνει" Αθήνα, βλέπεις τις photo στα Facebook, instagram κ.τ.λ. από θάλασσες και ροζ φλαμίνγκο και σε πιάνουν τα νεύρα σου;

Κακώς φίλε μου, κακώς! Εκείνοι που πραγματικά ξέρουν να ζουν, δεν ζουν σε πόλη έτσι και αλλιώς, αλλά -αν το κάνουν-

δεν την εγκαταλείπουν ποτέ την δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου!

Ήρεμη, χωρίς κίνηση, και "ζωντανή" όσο χρειάζεται, η Αθήνα μπορεί να σε συγκινήσει με την ομορφιά της αν αφεθείς!

Βόλτα στο κέντρο! Πλάκα, Θησείο, Ακρόπολη! Ότι είναι απροσπέλαστο λόγω κυκλοφορίας όλη τη χρόνια, είναι η ώρα να το απολαύσεις!

Υπάρχει το Φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου με δωρεάν προβολές όλη τη διάρκεια του μήνα! Ταινιάρες λοιπόν σε ωραίες αυλές!

Οι κοντινές αποδράσεις για μια βουτιά γίνονται πολύ πιο εύκολες αφού δεν μπλέκεις σε κίνηση! Βουλιαγμένη, Σούνιο ή Νέα Μάκρη, Ωρωπός, σου δίνουν τη δυνατότητα να κανείς το μπανάκι σου εύκολα και γρήγορα!

Τα κεντρικά μεγάλα ξενοδοχεία που παραμένουν ανοιχτά, με τις υπέροχες ταράτσες τους, μπορούν και ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο να σου προσφέρουν κοκτέιλ με θέα την Ακρόπολη!

Μπαράκια όπως το IPITU (στην Ιππίτου), ΛΩΡΑΣ (στη Μαβίλη), LOW (στη Νέα Ερυθραία) θα μείνουν ανοιχτά... Όρεξη για βόλτες να έχεις δηλαδή! Βγάλε σέλφι στα υπέροχα γκράφιτι που θα δεις, περπάτησε στα βόρεια προάστια ή κάνε μια βόλτα στο Φάληρο και τον Άλιμο τώρα που η Ποσειδώνος δεν "πήζει"...

Είσαι την πιο καλή περίοδο σε μια πόλη που όταν λίγο ησυχάζει... είναι πανέμορφη!

Enjoy!

Keywords
Τυχαία Θέματα