Ο Ζαμπράνο παραμένει ο διακαής πόθος του ΠΑΟΚ


Ο Κάρλος Ζαμπράνο παραμένει ο διακαής πόθος του ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας της ομάδας, με τα περιθώρια ωστόσο να στενεύουν, αφού οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό τη μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση.

Την ίδια ώρα οι Ιταλοί στέλνουν στον ΠΑΟΚ τον Μπελούσι, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει τις προσπάθειες για να καταφέρει να φέρει στην Τούμπα, έστω και ως δανεικό, τον Περουβιανό άσο με

τη σπουδαία καριέρα και να γίνει ο ηγέτης της άμυνας της ομάδας.

Ο Ζαμπράνο είναι μια πανάκριβη περίπτωση, με ετήσιες αποδοχές άνω του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, αλλά και ο ποδοσφαιριστής που με τα χαρακτηριστικά του, το δυναμικό στυλ του, μπορεί να δώσει άλλου είδους πράγματα στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ρώσοι θέλουν να ξεφορτωθούν το μεγάλο συμβόλαιο του Περουβιανού αμυντικού, που από την πλευρά του έχει ενημερωθεί και γνωρίζει, όπως και οι ατζέντηδες του, για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Και δεν είναι αρνητικός…

Στην Τούμπα γνωρίζουν τα δεδομένα και ίσως εντός της εβδομάδας να κάνουν την τελική προσφορά τους προς το Ζαμπράνο και τη Ρούμπιν Καζάν, με τον Ελιο Καζαρέτο να επιβεβαιώνει τις επαφές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Περιμένουμε τον ΠΑΟΚ να καταθέσει την πρόταση του», υποστήριξε σήμερα ο στενός συνεργάτης του Μάρκο Ζαμπράνο, αδερφού και μάνατζερ του 28χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Τζουζέπε Μπελούσι παραμένει η δεύτερη επιλογή. Η πλευρά των Στανόγεβιτς και Βούκιτς, κυρίως, είναι αυτή που πιέζει ως προς την ολοκλήρωση της απόκτησής του Ιταλού ποδοσφαιριστή, αλλά θα πρέπει να περιμένουν την τελική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα