Ο παιχταράς του Στραματσόνι που "γοητεύει" ξανά τους μεγάλους της Ελλάδας

12:07 2/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Αποτέλεσε μία από τις καλύτερες μεταγραφές της περιόδου Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Με την ποιότητά του και την ταχύτητά του βοήθησε σημαντικά τους πράσινους την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο ο Παναθηναϊκός του "μνημονίου" δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει στο ρόστερ του αφού το συμβόλαιό του ήταν αρκετά υψηλό για τα δεδομένα του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού, ο οποίος αποχώρησε πέρσι το καλοκαίρι

από τον Παναθηναϊκό, γύρισε στην Κιέβο Βερόνα και από εκεί πήγε στη Σταντάρ Λιέγης, στην οποία τον αγαπούν όσο λίγους ποδοσφαιριστές, μιας και έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της.

Ο Κονγκολέζος μεσοεπιθετικός διανύει εξαιρετική σεζόν με τους Βέλγους, έχοντας 28 συμμετοχές, πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ. Και φυσικά στην Ελλάδα το όνομά του δεν το... ξεχνάει κανένας. Μην αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον από τους μεγάλους της χώρας μας.

Βεβαίως, θα πρέπει να τονίσουμε κάτι πολύ σημαντικό: αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του Εμποκού ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, ποσό αρκετά μεγάλο για οποιονδήποτε. Ωστόσο, είναι ένα από τα ονόματα που πιθανότατα θα απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα