Η δικαίωση του Σαββίδη με τον Πρίγιοβιτς - Έρχονται εκατομμύρια, τι θα κάνει η διοίκηση

11:51 2/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος επιθετικός, που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 έναντι περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ, ουσιαστικά δικαιώνει τον Ιβάν Σαββίδη για την επιμονή του να τον φέρει στην ομάδα και να τον... χρυσοπληρώσει προκειμένου να τον δει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Φέτος, ο "Πρίγιο" έχει σημειώσει ήδη 25 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ! Με την συγκεκριμένη επίδοση, "έσπασε" το ρεκόρ σκοραρίσματος

του συλλόγου από την Θεσσαλονίκη και έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε μια σεζόν. Και όπως είναι λογικό, μόνο χαμένα δεν θεωρεί ο Ιβάν τα χρήματα που έδωσε για τον Σέρβο παιχταρά.

Χρήματα που μπορεί ο ΠΑΟΚ να τα πάρει πίσω στο... πολλαπλάσιο. Οι φήμες για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον ποδοσφαιριστή φουντώνουν κάθε φορά που πλησιάζουμε σε μεταγραφική περίοδο. Το ίδιο συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, το ίδιο συνέβη τον Γενάρη που πέρασε, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το καλοκαίρι που έρχεται, μιας και ο Σέρβος έχει χτίσει σούπερ όνομα στην αγορά.

Φούλαμ, Λιντς, Λεβάντε είναι μόνο τρεις από τις ομάδες που είχαν δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τον "Πρίγιο" πριν από λίγους μήνες. Και είναι πιθανό να επιστρέψουν τόσο αυτές, όσο και άλλες. Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ; Αρχικά θα ορίσει μια πολύ υψηλή τιμή για τον ποδοσφαιριστή του και θα... περιμένει, δίχως να αγχώνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φούντωσαν οι φήμες: Τι έκαναν Καραγκούνης και Γκούμας στο Κορωπί;

Ο Σάρας κοιτάζει την... Ελλάδα - Ο Τζέιμς, ο Καλάθης και ο Πρίντεζης - Έρχεται "καυτό" καλοκαίρι

Ένας πρωταθλητής Ευρώπης στον Απόλλωνα - Αυτόν θέλουν για αντί Κασναφέρη

Keywords
Τυχαία Θέματα