Ο όρος Αλαφούζου στον Παϊρότζ που αλλάζει τα δεδομένα - Έρχεται τρίτη πρόταση;


Αλαφούζος και Παϊρότζ υπέγραψαν εκείνο το περιβόητο MoU πριν από οχτώ ημέρες στο οποίο αναφέρεται ρητά πως θα παίρνουν από κοινού αποφάσεις και ότι όταν ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος τότε η Pan Asia θα γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ωστόσο σε αυτό το MoU δεν υπάρχει κανένας περιοριστικός όρος που να... δεσμεύει το Αλαφούζο να μην συζητήσει με άλλους.

Τι

εννοούμε; Αν θυμάστε, όταν ο Γιαννακόπουλος και το Athens Alive είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ, είχαν αναφέρει στην επιστολή τους πως θέλουν να έχουν την... αποκλειστικότητα και να μη συζητήσει με άλλον ενδιαφερόμενο ο Αλαφούζος. Κάτι που δεν συνέβη, φυσικά. Κι έτσι εμφανίστηκε ο Παϊρότζ.

Τώρα, στο "μνημόνιο" που έχουν υπογράψει οι δύο πλευρές, δεν υπάρχει όρος αποκλειστικότητας. Κάτι που μπορεί να φέρει κι άλλον υποψήφιο αγοραστή στο τραπέζι, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της Pan Asia. Είτε τον Γιαννακόπουλο, είτε οποιονδήποτε άλλο.

Μάλιστα, οι φήμες των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως ίσως προκύψει κάτι μέσα στις επόμενες μέρες και ο Αλαφούζος πάρει στα χέρια του νέα πρόταση. Και από εκεί που δεν είχε καμία, να βρεθεί ξαφνικά με τρεις προτάσεις για την πώληση του Παναθηναϊκού. Θα είναι ο Γιαννακόπουλος ή θα υπάρξει κάποια... έκπληξη. Ο χρόνος θα δείξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίκαια: Άγρια επεισόδια με οπαδούς Ιωνικού και Προοδευτικής

Keywords
Τυχαία Θέματα