Μητσοτάκης: Αδίστακτος δημαγωγός ο Τσίπρας -Μας οδηγεί σε 4ο μνημόνιο από την πίσω πόρτα

11:54 6/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση των τομεαρχών της ΝΔ, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο είπε πως είναι αδίστακτος δημαγωγός που «οδηγεί τη χώρα σε ένα τέταρτο μνημόνιο από την πίσω πόρτα».


Επανέλαβε ότι η ΝΔ

δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα σημειώνοντας ότι «τα μέτρα αυτά είναι το κόστος της κωλυσιεργίας και της ανικανότητάς της Κυβέρνησης. Πριν από λίγους μήνες κανείς δεν τα ζητούσε».

Οπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης το αποτέλεσμα της ανικανότητας και της ιδεοληψίας του Αλ. Τσίπρα, είναι "υπερβολικά πρόσθετα μέτρα που ξεπερνούν τον ορίζοντα υλοποίησης του τρίτου προγράμματος. Κάθε μέρα που περνά η προσπάθεια για δανεισμό από τις αγορές, προκειμένου η χώρα να εξασφαλίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες δυσκολεύει. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, θα οδηγηθούμε σε ένα τέταρτο μνημόνιο από την πίσω πόρτα χωρίς να έχει εξασφαλιστεί καν πρόσθετη χρηματοδότηση».

«Ο κ.Τσίπρας επαίρεται για το πόσο ισχυρή είναι η κοινοβουλευτική του πλειοψηφία. Ας προχωρήσει μόνος του. Δεν θα γίνουμε μέρος του θεάτρου του παραλόγου που "ανεβάζει" η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Επανέλαβε δε το αίτημά του για εκλογές σημειώνοντας πως «δεν θα επιτρέψουμε στην πιο ανίκανη και ιδεοληπτική Κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε ένα νέο αδιέξοδο

«Η χώρα βρίσκεται, για άλλη μια φορά, εγκλωβισμένη σε ένα τραγικό αδιέξοδο. Η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος, που θα έπρεπε να είχε κλείσει πριν από ένα χρόνο, ακόμα σέρνεται και κανείς δεν ξέρει πως, πότε και αν θα ολοκληρωθεί», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Τα πανηγύρια της 20ής Φεβρουαρίου αποδείχθηκαν ψεύτικα και αποτελούν εμπαιγμό του ελληνικού λαού. Η καθυστέρηση έχει δραματικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία» σημείωσε για να καταλήξει πως η Κυβέρνηση εμφανίζεται αποδιοργανωμένη και αδύναμη να κυβερνήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα