«Μεταγραφή»-έκπληξη ο Μπακασέτας


Ο μάνατζερ του Μαρίνου Ουζουνίδη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, απασχόλησε την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες, καθώς ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στους Πράσινους μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου το περασμένο καλοκαίρι και ήταν αυτός που έτρεξε τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν, ωστόσο, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε οριακή

οικονομική κατάσταση και το κλίμα στο εσωτερικό του συλλόγου να είναι τεταμένο, ο Διαμαντόπουλος δέχθηκε κριτική για τους χειρισμούς του από τον πρόεδρο του Τριφυλλιού, Βασίλη Κωνσταντίνου με αφορμή την αποδέσμευση του Γιώργου Κουτρουμπή τον Δεκέμβριο.

Ο Διαμαντόπουλος βρέθηκε σε δύσκολη θέση, με πάρα πολλά βάρη να πέφτουν στους ώμους του. Παρέμεινε για λίγο καιρό ακόμα στον σύλλογο στηρίζοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μέχρι που τον περασμένο Φεβρουάριο υπέβαλλε την παραίτησή του.

Πλέον ο γνωστός ατζέντης επαναδραστηριοποιείται ως μάνατζερ μετά το σύντομο «διάλειμμα» από την ανάμειξή του στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας μάνατζερ κάνει κινήσεις ώστε να κλείσει τους πρώτους πελάτες. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Διαμαντόπουλος έχει συμφωνήσει με τον Τάσο Μπακασέτα της ΑΕΚ, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι!

Keywords
Αναζητήσεις
μπακασετας μεταγραφη
Τυχαία Θέματα