Κλείνει μεταγραφές ο Λύμπε - Ενισχύει "τα άκρα"


Μεταβατική αλλά και εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται να είναι η περίοδος αυτή για την διοίκηση του Παναθηναϊκού, ιδιαίτερα κιόλας ύστερα από τις αντιδράσεις παικτών (Μπεργκ, Εμποκού) αναφορικά με τις καθυστερήσεις των πληρωμών τους.

Υπό το πρίσμα των παραπάνω εξελίξεων, ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι υποχρεωμένος να προβεί σε αποδεσμεύσεις παικτών που δεν τους έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν, γεγονός που αποδεικνύεται εξόχως

δύσκολο, καθώς κανείς από τους παίκτες δε δείχνει πρόθυμος να συμφωνήσει για το "σπάσιμο" του συμβολαίου του αν δεν αποπληρωθεί πρώτα.

Που εστιάζει

Ο τεχνικός διευθυντής του "τριφυλλιού" έχει στα μεταγραφικά του πλάνα την ανάγκη της ενίσχυσης των άκρων της άμυνας δεδομένου ότι τόσο ο Μέστο όσο και ο Χουχούμης φαίνεται πως δε θα βρίσκονται στις τάξεις της ομάδας από τη νέα σεζόν.

Πάντως, μολονότι ο Λύμπε έχει προβεί στην επιλογή δυο μπακ (έναν για κάθε πλευρά), καμιά από αυτές δεν έχει ακόμη εγκριθεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη λόγω του ότι η ομάδα δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ.

Ταυτόχρονα, όμως, ο τεχνικός διευθυντής είναι υποχρεωμένος να αποδεσμεύσει και παίκτες πριν ξεκινήσει την διαδικασία της ενίσχυσης της ομάδας. Βέβαιο θεωρείται όμως πως μόλις επικυρωθούν οι επιλογές από τον προπονητή, θα ολοκληρωθούν και οι συμφωνίες με τους δυο παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα