"Κίνηση Μελισσανίδη να πάρει τον Μολέδο στην ΑΕΚ"


Το… σίριαλ με τον Ροντρίγκο Μολέντο καλά κρατεί, σε μια υπόθεση που δεν έχει προηγούμενο στα μεταγραφικά δρώμενα των τελευταίων ετών, αφού πλέον εμπλέκονται σε αυτή -άμεσα ή έμμεσα- όλοι οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για δανεισμό του παίκτη, ενώ δημοσιεύματα επιμένουν να κάνουν λόγο για «σφήνες» του Ολυμπιακού

και της ΑΕΚ για τον Βραζιλιάνο, παρά τις εκατέρωθεν διαψεύσεις. Φυσικά, στη μέση υπάρχει και η Ιντερνασιονάλ, που ασκεί πιέσεις στον παίκτη.

Για τους Ερυθρόλευκους, τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα σε επίπεδο ρεπορτάζ. Από τη μια ο Ολυμπιακός διαψεύδει ότι εμπλέκεται στην υπόθεση του Μολέντο, όμως από την άλλη «σκάνε» δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εμπλοκή των Πειραιωτών, αναφέροντας μάλιστα και συγκεκριμένα ποσά.

Αναφορικά με την ΑΕΚ, η κατάσταση είναι παρόμοια με τον Ολυμπιακό. Με επίσημη τοποθέτηση η Ένωση διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να μπαίνει «σφήνα» για τον Μολέντο, αλλά υπάρχουν πολλοί που επιμένουν να υποστηρίζουν ότι ο Δικέφαλος στοχεύει στην απόκτηση του Βραζιλιάνου και ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε αναλάβει προσωπικά την υπόθεση πραγματοποιώντας απευθείας επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Την ίδια στιγμή, από εκεί που όλα έδειχναν ότι το μόνο που απομένει για να μετακινηθεί ο Μολέντο στον ΠΑΟΚ ως δανεικός ήταν το «ΟΚ» του ίδιου, ο Βραζιλιάνος άλλαξε στάση. Έγινε γνωστό πως τόνισε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι δεν θέλει να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα, παρά μόνο στην Ιντερνασιονάλ, με την οποία έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο για το καλοκαίρι! Η εξέλιξή αυτή οδήγησε τον Δικέφαλο στο να προσεγγίσει απευθείας την βραζιλιάνικη ομάδα σε μια προσπάθεια να τα βρει με τους διοικούντες της και παράλληλα να προλάβει τον ανταγωνισμό, κλείνοντας τον παίκτη.

Φυσικά, η διοικητική αστάθεια που υπάρχει στις τάξεις των Πρασίνων δεν βοηθάει σε καμία περίπτωση να επιλυθεί το -ούτως ή άλλως- μπερδεμένο θέμα. Υπάρχει μεγάλη απόσταση και έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των εμπλεκόμενων παραγόντων, με αποτέλεσμα να έχουν χωριστεί σε… στρατόπεδα αναφορικά με την υπόθεση.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα του Μολέντο αποτελεί ένα… σίριαλ που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί, τουλάχιστον στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι πληροφορίες πάνε κι έρχονται, σε βαθμό που δυσκολεύεται να ξεχωρίσει κανείς ποιες είναι αληθείς και ποιες όχι, συνεπώς όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για το μέλλον του Βραζιλιάνου!

Keywords
Τυχαία Θέματα