Κετσετζόγλου: Θα έχει έκπληξη η 11άδα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

11:43 2/2/2018 - Πηγή: Pagenews

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ και τα περί διαιτησίας…

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το πιθανό σχήμα της Ένωσης στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι πιστεύει πως ετοιμάζει έκπληξη ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ποια πιστεύει όμως ότι θα είναι η αρχική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων»; Τσιντώντας θα βρεθεί κάτω από την εστία (και Μπάρκας την Τετάρτη στο Κύπελλο),

ο Λόπες αριστερά, ο Μπακάκης δεξιά (λόγω της παρουσίας του Μιραλάς στο αριστερό «φτερό» των Πειραιωτών) και οι Τσιγκρίνσκι-Βράνιες στα στόπερ. Ο Σιμόες με τον Κονέ στον άξονα και οι Μπακασέτας (αριστερά)-Χριστοδουλόπουλος (δεξιά) στα πλάγια. Ο Λιβάγια θα είναι ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επίθεση και στην κορυφή ο Αραούχο. «Πιστεύω ότι πρώτη αλλαγή θα είναι ο Μασούντ», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, μίλησε και για το θέμα της διαιτησίας, ύστερα από τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη ανάμεσα σε Ολυμπιακό-ΑΕΚ και ΕΠΟ, τα οποία ξεκίνησαν από την επιστολή των «ερυθρόλευκων» που ζήτησαν να μην «σφυρίξει» ο Αναστάσιος Παπαπέτρου.

«Γίνεται ξεκάθαρη προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών από Ολυμπιακό», τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου, ο οποίος σχολίασε επίσης ότι οι Πειραιώτες επιδιώκουν να… μασήσει ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Αθηνών.

«Να μην υποκύψει ο κύριος Παπαπέτρου, εύχομαι να έχει εύκολες φάσεις. Να δούμε καλό παιχνίδι σε όσο το πιο δυνατόν ιδανικό κλίμα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα