Καβγάς Ντόρας Μπακογιάννη - Πάνου Καμμένου στη Βουλή


Η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο κατά τη συζήτηση για την εμπλοκή του υπουργού στην υπόθεση Noor 1, όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβελος είναι στενοί φίλοι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η κ. Μπακογιάννη από τα

έδρανα του κοινοβουλίου απάντησε στον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι «αν έχετε τη στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία αυτά που είπατε από το έδρανο να σηκωθείτε και να τα πείτε εδώ μπροστά στους συναδέλφους σας».

«Τζάμπα μάγκας είναι αυτός που σηκώνεται από τα έδρανα και προκαλεί να γίνει προκαταρκτική επιτροπή και στην εξεταστική κρύβεται πίσω από τις φούστες του κ. Τσίπρα» είπε η κ. Μπακογιάννη, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Ωραία, πίσω από τα παντελόνια του κ. Τσίπρα, αν σας ενόχλησε η φούστα» συνέχισε.

«Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι είμαι φίλη του κ. Μαρινάκη. Με έχει παντρέψει και έχω βάλει λάδι στο γιό του. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά επειδή εγώ θυμάμαι τις εξαιρετικές σχέσεις Καμμένου Μαρινάκη. Είχα κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη αλλά ο κ. Καμμένος ο οποίος δεν είχε αυτού του είδους την κουμπαριά, τον επισκέπτετο στο γραφείο του. Και όταν βρισκόσασταν σε αδυναμία, στέλνατε και την σύζυγο. Στη ζωή αυτή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Στη συνέχεια ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στην υπόθεση της κατάθεσης 1 εκατ. ευρώ από ναυτιλιακή εταιρεία.

«Εμένα δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητα του κ. Καμμένου», συνέχισε η κ. Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι η ίδια «όταν έγινε η ιστορία με το πόθεν έσχες, επειδή εγώ φοράω παντελόνια, προσήλθα στη Βουλή και ζήτησα από τους συναδέλφους να ψηφίσουν υπερ της άρσης της ασυλίας μου. Αθωώθηκα πανηγυρικά από τα δικαστήρια», είπε η κ. Μπακογιάννη και προειδοποίησε τον Π. Καμμένο για τον τρόπο που έχει μαζέψει τα λεφτά του. «Εμένα με έψαξαν μετά το Βουκουρέστι άνθρωποι άλλου επιπέδου, όχι του δικού σας»

Keywords
Τυχαία Θέματα