"Καθαιρέστε τον Τραμπ": Η εκστρατεία Αμερικανού δισεκατομμυριούχου εναντίον του Προέδρου (vid)


Ο 60χρονος Στάγιερ, έχει ήδη δαπανήσει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων για την εκστρατεία του κατά του Ντόναλντ Τραμπ ενώ έχει βάλει σκοπό της ζωής του να καθαιρέσει τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Οικολόγος, ακτιβιστής, φιλάνθρωπος και υποστηρικτής στηρίζει των Δημοκρατικών ο Στάγερ είναι ο ιδρυτής του επενδυτικού κολοσσού "Farallon Capital Management" και η περιουσία του αγγίζει τα 1,6 δισ. δολάρια.

Εμπνευστής του κινήματος «Ανάγκη αποπομπής του προέδρου» ("Νeed to Impeach" )ο Στάγερ ζητά από τους Αμερικανούς

βουλευτές να κινήσουν τις διαδικασίες αποπομπής του Τραμπ από την αμερικανική προεδρία.

Η εκστρατεία δυσφήμισης του Τραμπ γίνεται μέσω του δικτύου CNN. Σε τηλεοπτικό σποτ ο Στάγιερ ζητά από τους Αμερικανούς πολίτες να ξεσηκωθούν και να διώξουν τον Αμερικανό πρόεδρο μια για πάντα...

«Όπως και εσείς, είμαι κι εγώ Αμερικανός πολίτης.Εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι τώρα», επισημαίνει ο Στάγιερ.

«Πρέπει όλοι να εκφράσουμε τις φωνές μας και να ζητήσουμε από τους πολιτικούς που εκλέγονται από εμάς να αναλάβουν δράση»...Οι άνθρωποι στο Κογκρέσο και στην κυβέρνηση γνωρίζουν ότι ο Τραμπ είναι μία απειλή, είναι διανοητικά ασταθής και έχει τον έλεγχο των πυρηνικών όπλων. Και δεν κάνουν τίποτα. Ελάτε μαζί μας και ενημερώστε τους βουλευτές σας ότι έχουν ηθική ευθύνη να κινητοποιηθούν», προτρέπει τους πολίτες ο Στάγιερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα