Η... μεγάλη έξοδος των αδειούχων - Κομφούζιο σε Πειραιά, Λαύριο και Ραφήνα


Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου και από νωρίς το πρωί επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο στο λιμάνι του Πειραιά.

Σήμερα 11 Αυγούστου αναχωρούν για διακοπές και οι τελευταίοι αδειούχοι του καλοκαιριού και το κύμα εξόδου αναμενόταν μεγάλο. Έτσι, όπως είχε συμβεί και την περασμένη Παρασκευή, οι δρόμοι γύρω από το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι «μπλοκαρισμένοι» με χιλιάδες ακίνητα ΙΧ και επιβάτες που δεν ξεκίνησαν καλά τις διακοπές τους...

Την κατάσταση επιδεινώνουν

τα έργα που γίνονται σε ένα μεγάλο κομμάτι του οδοστρώματος, στο ύψος του Καραϊσκάκη αλλά και στην Γούναρη, με αποτέλεσμα πολλοί ταξιδιώτες που δεν υπολόγισαν σωστά την κίνηση να κινδυνεύουν ακόμα και να χάσουν τα πλοία τους.

Το αδιαχώρητο επικρατεί όμως και στο λιμάνι του Λαυρίου και της Ραφήνας. Το λιμενικό προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να βρίσκονται τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την ώρα αναχώρησης του πλοίου στο λιμάνι.

Χθες, Πέμπτη 10 Αυγούστου από τον Πειραιά αναχώρησαν 24 πλοία με 23.762 επιβάτες, από Ραφήνα αναχώρησαν 13 πλοία με 6.005 επιβάτες, ενώ τέλος από το Λαύριο υπήρξαν έξι δρομολόγια με 1250 επιβάτες.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει για τα σημερινά δρομολόγια ενώ για τον 15Αυγουστο η πληρότητα αγγίζει το 100%.

Keywords
Τυχαία Θέματα