Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό - Τι συμβαίνει με αποδεσμεύσεις, χρωστούμενα, μεταγραφές

19:21 8/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Δεν ήταν λίγες οι φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν που οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν πολλά προβλήματα με τις πληρωμές. Η διοίκηση καθυστέρησε αρκετές φορές μισθούς και δόσεις συμβολαίων, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές τα αποδυτήρια να... βράζουν.

Δεν είναι τυχαίες, εξάλλου, οι δημόσιες τοποθετήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για το πόσο σημαντική είναι η συνέπεια της διοίκησης απέναντι στην ομάδα, ώστε να μπορέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα να δουλέψει ενόψει της νέας χρονιάς, χωρίς τον

παραμικρό εξωαγωνιστικό πονοκέφαλο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του θέλουν να αλλάξει πλέον αυτό και να επιστρέψουν στην... κανονικότητα. Έχουν στείλει το μήνυμα τόσο στους υπαλλήλους (είναι τέσσερις μήνες απλήρωτοι) όσο και στους ποδοσφαιριστές πως θα αλλάξουν τα πάντα και πως τα χρήματα που θα μπουν στην ομάδα μέχρι τέλος του μήνα θα καλύψουν πολλές ανάγκες.

Από κει και πέρα, σε πρώτο πλάνο θα μπουν οι αποδεσμεύσεις. Υπάρχουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται και μαζί με τον εφορία «βαραίνουν» τον σύλλογο με ένα ποσό κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ!

Φυσικά, ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος να πάρει και το ρίσκο όσον αφορά το σκέλος αποδεσμεύσεις - μεταγραφές που έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους. Εξοικονόμηση χρημάτων από τις αποδεσμεύσεις θα σημάνει μεταγραφές. Μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι κινήσεις θα γίνουν, με τον χρόνο πάντως να πιέζει ελέω προκριματικών τον Ιούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα