Όλο και πιο κοντά στο Πρωτοδικείο ο Παναθηναϊκός

18:55 8/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Εξαιρετικά δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Κι αυτό γιατί, τρεις μέρες πριν από τη συνέχεια της κρίσιμης Γενικής Συνέλευσης και ακόμη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρόοδος για νέα διοίκηση στη «μάνα του λόχου».

Πρέπει να υπενθυμίσουμε τα εξής: Στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Κυριακής, πάρθηκε η απόφαση για διακοπή, προκειμένου να γίνουν επαφές με ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν τα ηνία

του Συλλόγου. Δόθηκε μια προθεσμία μέχρι την Κυριακή, 11 Ιουνίου, στις 18:00. Μέχρι σήμερα, όμως, δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Παρά τις επαφές, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει βρεθεί άνθρωπος ή άνθρωποι που να θέλουν να αναλάβουν, τη στιγμή που Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Μπαλτάκος παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους και δεν έχουν σκοπό να είναι στη διοίκηση του Α.Ο.

Η διακοπή της Γ.Σ. έγινε έπειτα από τη συζήτηση των πέντε θεμάτων, από τα 7 που ήταν στην ατζέντα. Το έκτο αφορούσε την παρουσίαση των ψηφοδελτίων και τις θέσεις τους για τον σχεδιασμό, τα χρέη και το γήπεδο και το έβδομο τη διενέργεια εκλογών. Αυτά τα δυο τελευταία θα συζητηθούν την ερχόμενη Κυριακή, στο κλειστό «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος».

Αν, τελικά, δεν αλλάξει κάτι και δεν προκύψει ψηφοδέλτιο και νέα διοίκηση, τότε ο Σύλλογος θα οδηγηθεί στην καταστροφική λύση της διοίκησης Πρωτοδικείου, με ό, τι αυτό συνεπάγεται…

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα