Η αποκάλυψη του Βάργκας: ''Γι' αυτό έφυγα από την ΑΕΚ''


Πλέον, ''βγάζει'' το ''ψωμί'' του στην Αυστραλία, φορώντας τη φανέλα των Νιούκαστλ Τζετς, ωστόσο ο Ρόναλντ Βάργκας διατηρεί την ΑΕΚ σε περίοπτη θέση στην καρδιά του.

Ωστόσο, ο Βενεζουελάνος δεν δίστασε να αποκαλύψει σε δηλώσεις του τον λόγο που τον ώθησε να απομακρυνθεί από την ''Ένωση'', φτάνοντας ως τη μακρινή Αυστραλία για να παίξει μπάλα.

''Τώρα που είμαι 30 χρονών θέλω απλώς να παίζω ποδόσφαιρο. Λατρεύω αυτό το άθλημα. Δεν θέλω να είμαι σε μια ομάδα που δεν αγωνίζομαι. Γι’

αυτό κι αποφάσισα να φύγω. Για μένα οι Νιούκαστλ Τζετς είναι μια νέα περιπέτεια, μια νέα εμπειρία. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ και να βοηθήσω την ομάδα'', ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για την εμπειρία του από την Ελλάδα, τόνισε τα εξής: ''Μου άρεσε πολύ η Ελλάδα. Είναι μια πολύ όμορφη χώρα και η Αθήνα είναι μια φοβερή πόλη. Πριν έρθω στην ΑΕΚ είχα χάσει 2-3 χρόνια με τραυματισμό και ήθελα να απολαύσω το ποδόσφαιρο όσο περισσότερο μπορούσα. Η ποιότητα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι καλή. Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Σε κάθε λίγκα είναι διαφορετικά και πρέπει να προσαρμοστείς. Στην Ελλάδα ήταν ωραία και δεν είναι έκπληξη γιατί οι ελληνικές ομάδες έχουν παρουσία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις''.

Keywords
Τυχαία Θέματα