Γιατί ο Κάνιε Γουέστ συνάντησε τον Ντ. Τραμπ


Παρόλο που η αρχική ανακοίνωση εκπροσώπου του Τραμπ έκανε λόγο για μια καθαρά φιλική συνάντηση, την οποία ζήτησε ο Κάνιε Γουέστ μέσω email μετά την εκλογή του Αμερικανού προέδρου και παρά το σχόλιο του ίδιου του εκλεγμένου προέδρου ότι ο Κάνιε «ήθελε απλώς να βγουν μαζί μια φωτογραφία», τελικά φαίνεται πως ο σκοπός της επίσκεψης ήταν πολύ πιο σοβαρός, τουλάχιστον για τον ράπερ.

Ο Κάνιε λοιπόν φρόντισε μέσω tweet να ενημερώσει τους φαν

του ποιος ήταν ο λόγος της συνάντησής τους. «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον μελλοντικό μας πρόεδρο αν πραγματικά θέλουμε την αλλαγή», έγραψε στο προφίλ του.

Στη συνέχεια εμπλούτισε την... ενημέρωση με άλλα tweets:
«Ήθελα να συναντηθώ με τον Τραμπ για να συζητήσουμε ορισμένα πολυπολιτισμικά ζητήματα», έγραφε στο ένα και συμπλήρωνε: "Αυτά τα θέματα περιελάμβαναν το bullying, την υποστήριξη των δασκάλων στα σχολεία, τον εκμοντερνισμό των προγραμμάτων των μαθημάτων και τη βία στο Σικάγο". "Θεωρώ πως είναι σημαντικό να έχουμε απευθείας επικοινωνια με τον μελλοντικό μας πρόεδρο εάν πραγματικά επιθυμούμε αλλαγή", έγραφε στο επόμενο tweet.

Το tweet του τραγουδιστή ωστόσο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα ήταν το «#2024», καθώς το hashtag αυτό υπονοεί ότι ο Κάνιε είναι πρόθυμος να... αναβάλει τις πολιτικές του φιλοδοξίες για μια τετραετία.
Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της Καρντάσιαν είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι προτίθεται να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος το 2020.



Keywords
Τυχαία Θέματα