Φώφη Γεννηματά για την περιπέτεια της υγείας της: Έμαθα να μη χάνω στιγμές, να απολαμβάνω το σήμερα

16:26 8/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Σε μία εκ βαθέων ανθρώπινη συνέντευξη, καθηλώνει τους αναγνώστες η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, μιλώντας με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, σήμερα, στο περιοδικό Hello.


Δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της υγείας της και στην επιτυχημένη μάχη που έχει δώσει με τον καρκίνο, υπογραμμίζει: ''Έμαθα να μην χάνω στιγμές. Να απολαμβάνω το σήμερα. Να βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να προσβλέπω στο αύριο. Ζω σε ρυθμούς τρέλας στην καθημερινότητα μου, αλλά είναι επιλογή μου".

Αναφερόμενη στο ρόλο της ως μητέρα, βγάζει ένα πρόσωπο, έμπλεο τρυφερότητας και στοργής, λέγοντας

ότι "Είμαι αγχώδης, υπερπροστατευτική, όχι καταπιεστική, αυστηρή όταν πρέπει, αλλά θέλω να αγκαλιάζω τα μικρά, να τα φιλάω, να τα στηρίζω, χαίρομαι να τα βλέπω να ανοίγουν σιγά -σιγά τα φτερά τους''. Και συνεχίζει, αφοπλιστικά: "Δεν το έβαλα κάτω ούτε στιγμή. Πάλεψα σκληρά και σήμερα είμαι εδώ και συνεχίζω να παλεύω γι’ αυτά που αξίζουν στη ζωή".

Η κυρία Γεννηματά, μπαίνοντας και το θέμα της πολιτικής, λέει, πως ήταν μονόδρομος γι' αυτήν, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκαν χρόνια μετά το θάνατο του λαοφιλούς πολιτικού και πατέρα της, Γιώργου Γεννηματά, ώστε να πάρει την τελική απόφαση.

Υποστηρίζει, ακόμη, οι γυναίκες μπορούν να πετύχουν στην πολιτική και παραδέχεται πως η ίδια έχει κάνει λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα