Φινλανδία: Σύγκρουση τρένου με στρατιωτικό όχημα - 4 νεκροί και αρκετοί τραυματίες (pics)


Σύμφωνα με ανακοίνωση της φινλανδικής αστυνομίας, υπάρχουν 4 νεκροί και αρκετοί τραυματίες, απο τη σύγκρουση με 11 άτομα να έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Φινλανδίας.

Όπως αναφέρει η αστυνομία στο Twitter 3 από τους 4 νεκρούς επέβαιναν στο στρατιωτικό όχημα ενώ ένας ήταν επιβάτης του τρένου. Η σύγκρουση προκλήθηκε στη νότια ακτή της χώρας κοντά στην πόλη Ράσενμποργκ, περίπου 85 χιλιόμετρα νότια του Ελσίνκι σε διασταύρωση των σιδηροδρομικών γραμμών με δρόμο.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά

μέσα, ένα επιβατικό τρένο που κατευθυνόταν από το Κ¨αρις στο Ελσίνκι συγκρούστηκε με όχημα του στρατού με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί επιβάτες. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αρκετούς νεκρούς οι οποίοι εικάζεται ότι στην πλειοψηφία τους είναι Φινλανδοί στρατιώτες.

Οι ομάδες διάσωσης αναφέρουν πως 11 άτομα ενεπλάκησαν στο ατύχημα αν κα απέφυγαν να δώσουν ακριβή αριθμό θυμάτων. Τα τοπικά μέσα μιλούν για πολλούς νεκρούς. Ο Φινλανδος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Jussi Niinisto, έγραψε στο twitter ότι η Πέμπτη ξεκίνησε με δυσάρεστα νέα και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα θλιμμένος.

Raasepori: 4 dead and many injured in a railway accident between local train and an army vehicle.

— Poliisi LänsiUusimaa (@LUpoliisi) October 26, 2017

Morgonen började med grymma nyheter från Raseborg. Främst känner jag sorg.

— Jussi Niinistö (@jniinisto) October 26, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα