Φενέρμπαχτσε - Βαρντάρ Σκοπίων 1-2 (vids)


Τα Σκόπια έχουν πληθυσμό κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια, λιγότερους από όσους αριθμεί η γειτονιά του Kadikoy στην οποία εδρεύει η Φενέρμπαχτσε. Για προϋπολογισμούς και λεφτά ας μην μιλήσουμε. Οι Τούρκοι μετά την Γαλατασαράι έχασαν και την Φενερμπαχτσέ από την Ευρώπη, αφού η Βαρντάρ Σκοπίων έκανε δεύτερο θαύμα και κατάφερε να αποκλείσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης με δεύτερη νίκη μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου»!

Η Βαρντάρ έγινε η πρώτη ομάδα

από τα Σκόπια που προκρίνεται στους ομίλους του Europa League, αφού υπερασπίστηκε τέλεια το 2-0 του πρώτου αγώνα. Μπορεί να δέχθηκε το πρώτο γκολ από το Νόιστεντερ (61’), ωστόσο η ομάδα από τα Σκόπια βρήκε το χρυσό γκολ με τον Γιγκουάρι (68’) και σφράγισε την τεράστια πρόκριση με το 1-2 που ήρθε από τον Γκλιγκόροφ στις καθυστερήσεις.

Μία άλλη λαμπερή ομάδα με πανάκριβα αποκτήματα (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) Χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να λυτρωθεί απέναντι στην Ουτρέχτη (2-0) και να ανατρέψει την ήττα στην Ολλανδία, ενώ εκτός συνέχειας έμεινε η ΑΕΚ Λάρνακας που κόλλησε στο 0-0 απέναντι στην Πλζεν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών του Europa League που τελείωσαν νωρίς (με κεφαλαία οι ομάδες που προκρίθηκαν).

ΑΕΚ Λάρνακας - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ 0-0

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - Μαρίτιμο 3-1

(33’ Γκάρμας, 35’ Μόροζουκ, 61’ Γκονζάλες / 68’ Ερντέμ Σεμ)

Σέριβ Τίρασπολ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ 0-0

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ - ΑΒΙΒ - Άλταχ 2-2

(41’ Κγιάρτανσον, 73’ Γεϊνί / 20’ Άιγκνερ, 59’ Νέτσερ)

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - Βιτορούλ 4-0

(7’ Νταμπούρ, 38’ Γκούλμπραντσεν, 52’ πεν. Μπερίσα, 88’ Αϊνταρά)

ΖΕΝΙΤ ΑΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - Ουτρέχτη 2-0

(9’, 105’ Κοκόριν)

​Ολεξάντρια - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ 1-2

(34’ Χρίτσουκ / 70’, 73’ Ίβανιτς)

​Φενέρμπαχτσε - ΒΑΡΝΤΑΡ ΣΚΟΠΙΩΝ 1-2

(61’ Νόιστεντερ / 68’ Γιγκουάρι, 90’ Γκλιγκόροφ)

Σούντουβα - ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 0-0

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα