Εξεταστική για ΜΜΕ: Δεν πρόκειται να κληθούν άλλοι μάρτυρες


Στην Εξεταστική Επιτροπή για τα ΜΜΕ και το δανεισμό των κομμάτων δεν πρόκειται να κληθούν άλλοι μάρτυρες, όπως προέκυψε από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν την Πέμπτη, η Εξεταστική αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μην κληθούν άλλοι μάρτυρες, εκτός αν προκύψουν νέα στοιχεία από τα έγγραφα που θα ζητηθούν από τον δημοσιογράφο Άρη Δαβαράκη και τον πρ. εκδότη της Ελευθεροτυπίας

Χάρη Οικονομόπουλο.

Η Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει έγγραφα παραστατικά από τον Α. Δαβαράκη που να αποδεικνύουν ότι χρηματοδοτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να στήσει ένα portal.

Διαφωνούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την απόφαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ να μην κληθούν άλλοι μάρτυρες, εκτός αν προκύψουν νέα στοιχεία.

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος καταψήφισε την πρόταση ζητώντας να κληθούν οι ταμίες του ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως είπε, το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά του κόμματος αναφέρει ότι γίνονταν πληρωμές για τις οποίες δεν παρουσιάσθηκαν χιλιάδες παραστατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα