Παναθηναϊκός: Και τώρα... Θανάσης Αντετοκούνμπο (vids)

10:32 5/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη λίστα του Τσάβι Πασκουάλ και είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και η περίπτωση του Θανάση είναι απόλυτα εφικτή και μπορεί να δώσει μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς

θεωρείται από τους «πράσινους» ένα πολύ καλό συμπλήρωμα του Κέι Σι Ρίβερς, καθώς έχει τα αντίθετα χαρακτηριστικά από τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ- σμολ φόργουορντ. Ο Ρίβερς διαθέτει το σουτ και την ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Θανάσης, μπορεί να προσθέσει ταχύτητα και αθλητικότητα στο παιχνίδι του Πασκουάλ.

Μάλιστα, ο 25χρονος φόργουορντ είναι ικανός να... ξεσηκώσει το ΟΑΚΑ και να φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο του Παναθηναϊκού Superfoods, προσφέροντας θέαμα με εντυπωσιακές φάσεις! Σίγουρα, ο Θανάσης δεν διαθέτει τα επιθετικά χαρίσματα του Ρίβερς, ωστόσο σε μία τόσο μεγάλη χρονιά με περισσότερα από 60 ματς, μπορεί να δώσει βάθος και στοιχεία που έλειπαν πέρυσι από την ομάδα του Πασκουάλ.

Για τον παίκτη ενδιαφέρον είχε δείξει και η ΑΕΚ, ενώ τα μεγάλα παιχνίδια που έκανε με την Ανδόρα στο φινάλε της σεζόν έκαναν την Βαλένθια να παρακολουθήσει την περίπτωσή του.

Δείτε τον σε δράση:

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα