Επανεμφάνιση Καμμένου: Συγκυβέρνηση μέχρι τέλους, αλλά "όμηροι" οι δύο στρατιωτικοί


Και ενώ τα σενάρια οργίαζαν για τις σχέσεις πλέον του Μαξίμου με τον Πάνο Καμμένου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας πως την Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς εταίρους για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν κρατούμενοι σε φυλακή της Αδριανούπολης.

Λίγες ώρες λοιπόν από αυτή την κρίσιμη συνάντηση εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος που έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις

με αφορμή το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αλλά συγχρόνως να εμφανιστεί και κάθετα αντίθετος με τα όσα η κυβέρνηση μέχρι τώρα υποστηρίζει στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών.

Αμέσως μετά τη δικαστική απόφαση για την υπόθεση του Χρήστου Πάχτα, ο κ. Καμμένος έσπευσε να καθησυχάσει την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η συγκυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το τέλος, κάνοντας λόγο συγχρόνως για μία έντιμη και δημόσια σχέση στην οποία ουδέποτε έγιναν υπόγειοι διάλογοι.

«Η σχέση μου με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη σχέση μια σχέση πολιτική που βασίζεται σε αρχές και στην δημοκρατική διαδικασία που προβλέπει το Σύνταγμα», είπε ο κ. Καμμένος και εξήγησε ότι ο καθένας έχει την πολιτική του αυτονομία και συγκυβερνούν για να κάνουν αυτό που υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό.

Ωστόσο, ο κ. Καμμένος μπορεί να δηλώνει πως η συγκυβέρνηση θα συνεχιστεί, αλλά φαίνεται και αντίθετος με την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Για άλλη μία φορά επέμεινε να αποκαλεί ομήρους τους δύο Έλληνες στρατιώτες σημειώνοντας πως «πρέπει να το χειριστούμε υπεύθυνα και το υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Εξωτερικών».

Και κατέληξε: «Θα κάνουμε τα πάντα οι Έλληνες όμηροι να απελευθερωθούν το συντομότερο δυνατόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα