Ελισάβετ Μουτάφη: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με γνωστό δημοσιογράφο (pic)

12:15 7/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία σε συνέντευξή της στην Real Life αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με γνωστό δημοσιογράφο.

Η Ελισάβετ Μουτάφη δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντεξή της στη Real Life για τη σχέση της με το δημοσιογράφο, Μάνο Νιφλή:

«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Γνωριστήκαµε

σε µια παρέα και από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα πόσο ξεχωριστό πλάσµα είναι ο Μάνος...Ήµουν µόνη περίπου δύο χρόνια από θέση και άποψη. ∆εν ήθελα να είµαι µε κάποιον, απλώς για να είµαι µαζί του. Ήθελα κάτι δυνατό και µεγάλο και ήρθε µε τον Μάνο. ∆εν είχαµε λόγο να παίξουµε κρυφτό. ∆εν έπαιξα ποτέ κρυφτό στη ζωή µου και δεν έκανα «παιχνίδια» µε φωτογράφους και αυτό νοµίζω ότι εκτιµήθηκε στο πέρασµα του χρόνου.

Μου φέρθηκε πολύ καλά ο Τύπος. ∆εν έχω λόγο να κρυφτώ. Είµαι περήφανη που είµαι µε τον Μάνο. Είναι τιµή µου. (...) Ο έρωτας δίνει µεγάλο φιλί ζωής. Αλλά θέλει γενναιότητα και θάρρος. Και όπως έχει γράψει ο µοναδικός Άκης ∆ήµου: «Μόνο οι γενναίοι αγαπούν. Οι άλλοι απλώς προσπερνούν τον έρωτα». Το έχω «χτυπήσει» και τατουάζ στο σώµα µου αυτό. Και είναι αλήθεια. Μόνοι οι γενναίοι αγαπούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα