Σώθηκε ο Παναθηναϊκός - Με -6 και απαγόρευση μεταγραφών οι μη αδειοδοτημένοι!

15:09 3/5/2018 - Πηγή: Pagenews

Μένει στη Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός. Έντεκα ομάδες ψήφισαν κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού για μη αδειοδότηση. Μείον έξι βαθμοί και απαγόρευση μεταγραφών η νέα ποινή.

Σύμφωνα με είδηση που αποκάλυψε το sdna.gr, η Σούπερ Λίγκα άναψε σήμερα το πράσινο φως, κατά τη συνεδρίαση του κρίσιμου Δ.Σ. του συνεταιρισμού. Η ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες αλλάζει

και ο Παναθηναϊκός – όπως και άλλες ομάδες που έχουν πρόβλημα με τον φάκελό τους – δεν υποβιβάζεται.

Συγκεκριμένα υπέρ της αλλαγής του υποβιβασμού ψήφισαν οι 11/15 ΠΑΕ. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή στάσης, έπαιξε η Κέρκυρα, η οποία δεν εμφανίστηκε στην ψηφοφορία, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο. Οι ομάδες που ψήφισαν υπέρ της αλλαγής ήταν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Λάρισα, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι επαφές που είχε το προηγούμενο διάστημα ο Γιάννης Αλαφούζος για το τηλεοπτικό συμβόλαιο των ΠΑΕ οι οποίες ήταν, όπως λέμε, «άστεγες» τηλεοπτικά. Έπειτα από αυτές τις κινήσεις, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και να πάρει αρκετές ομάδες υπέρ του.

Διαβάστε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα