«Έκλεισε» ! Ρίβερς έως το 2020 στον Παναθηναϊκό!

23:13 4/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας και το «κλειδί» τους στη σεζόν 2016-2017, Κέι Σι Ρίβερς, ήταν σε συζητήσεις τις τελευταίες μέρες για επέκταση της συνεργασίας τους. Οι «πράσινοι» ήθελαν να... δέσουν στο ΟΑΚΑ τον πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, που με το «καλημέρα» έδειξε τις ικανότητές του και ξεχώρισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με δύο κούπες για το «τριφύλλι».

Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω Instagram

είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει τον Ρίβερς... για πάντα στον Παναθηναϊκό Superfoods και η επιθυμία του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμερικανός φόργουορντ «έδωσε τα χέρια» με τους ανθρώπους της ομάδας για αναπροσαρμογή συμβολαίου και επέκταση μέχρι το 2020!

Θυμίζουμε πως ο Ρίβερς δεσμευόταν με συμβόλαιο με τους «πράσινους» για τη σεζόν 2017-2018, αφού υπήρχε σχετική option από την μεριά του «τριφυλλιού», η οποία θα ενεργοποιούταν ούτως ή άλλως. Ο Παναθηναϊκός Superfoods, όμως, ήθελε να είναι σίγουρος πως θα κρατήσει τον 30χρονο φόργουορντ στην Αθήνα για παραπάνω από μία σεζόν. Γι' αυτό και του έδωσε νέο, τριετές συμβόλαιο και ένα ποσό που φτάνει συνολικά στα 3.000.000 δολάρια.

Ο Ρίβερς, λοιπόν, που πέρυσι στην Euroleague είχε 11,2 πόντους με 48,8% στα δίποντα και 42% στα τρίποντα και 2,5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι είπε το «ναι» και συνεχίζει με τη φανέλα των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης μέχρι το 2020.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα