Κοντά σε Τζόρτζεβιτς ο Ολυμπιακός

21:51 4/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Στα μεταγραφικά των Πειραιωτών εξακολουθεί να «παίζει» το όνομα του Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Ολυμπιακός είδε από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 23χρονου επιθετικού της Παρτιζάν στα μεταξύ τους παιχνίδια, ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Σέρβος σκόραρε ένα εντυπωσιακό γκολ με δυνατό δεξί σουτ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η σερβική ομάδα ουσιαστικά… προτείνει τον Τζούρτζεβιτς στους Πειραιώτες ενημερώνοντάς τους ότι είναι υπό

παραχώρηση. Πράγματι ο Σέρβος παραμένει στη λίστα των Ερυθρολεύκων, αφού βάσει στυλ παιχνιδιού και σωματοτύπου πληροί τα κριτήρια που έχουν θέσει για τον επιθετικό που θα αποκτηθεί.

Άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει, ο ταλαντούχος φορ αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος δίνει… μάχη προκειμένου να προκρίνει την απόκτησή του στη διοίκηση. Πάντως, η υπόθεση έχει δρόμο και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα, παρά τις δυσκολίες (υψηλή τιμή και «εχθρικές» σχέσεις με την Παρτιζάν).

Σημειώνεται ωστόσο, ότι εκτός από την απόκτηση επιθετικού, ο Ολυμπιακός φέρεται να «φουλάρει» και για στόπερ, αφού είναι στα σκαριά η «χρυσή» πώληση του Παναγιώτη Ρέτσου. Όσο για το που θα καταλήξει ο νεαρός άσος και με πόσα χρήματα, αυτό μένει να φανεί, καθώς αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη… μάχη των παραγόντων των Ερυθρολεύκων για το ποιος θα κλείσει τη συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα