Δολοφονία Δώρας: Καρέ - καρέ η σύλληψη του δράστη - Βίντεο ντοκουμέντο


Στα χέρια των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι από το πρωί της Τρίτης, 7 Νοεμβρίου, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη. Πρόκειται για έναν Έλληνα, 58 ετών, ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής, σεσημασμένος.

Ο δράστης κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, όταν εκείνη πήγε στο μνήμα φίλου της, ενώ της πήρε την τσάντα με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της. Η Δώρα Ζέμπερη προέβαλε αντίσταση όταν της επιτέθηκε ο δράστης για να την ληστέψει και τότε εκείνος την κατακρεούργησε.

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Απόστολος Λύτρας δήλωσε στον ΑΝΤ1

ότι σοκάρει η αποκάλυψη ότι ο δολοφόνος την σκότωσε για 25 ευρώ. Μέσα στην τσάντα της είχε 5 ευρώ, ενώ για 20 ευρώ πούλησε το κινητό της αργότερα σε κατάστημα στην Ομόνοια.

«Ο δράστης ομολόγησε ότι η τσάντα της άτυχης Δώρας περιείχε μόλις 5 ευρώ και το κινητό της το πούλησε αντί 20 ευρώ», είπε συγκλονισμένος ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας. Πρόσθεσε πως στο διάστημα από την δολοφονία μέχρι σήμερα, δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα στο κινητό και το γραφείο του, τα οποία μετέφερε στην Αστυνομία και θεωρεί ότι συνέβαλλαν στην διαλεύκανση της υπόθεσης. Παράλληλα, ο κ. Λύτρας στηλίτευσε τα δημοσιεύματα που στοχοποιούσαν τον πατέρα της Δώ​ρας ως δολοφόνο.

Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων του Star μεταδόθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως δολοφόνου της 32χρονης Δώρας. Όπως θα δείτε οι αστυνομικοί ακινητοποιούν τον 58χρονο και του περνούν χειροπέδες.

Η σύλληψη του 58χρονου έγινε στη συμβολή των οδών Κύκνων και Τανάγρας στη Ριζούπολη, μόλις 300 μέτρα από την οδό Αετοράχης, όπου βρίσκεται το σπίτι της 32χρονης εφοριακού.

Διαβάστε επίσης: Δώρα Ζέμπερη: To DNA στα αποτσίγαρα ταυτοποίησε τον δράστη

Keywords
Τυχαία Θέματα