Χρυσούπολη Καβάλας: Απόψε η "Νύχτα των Αστεριών"

08:00 4/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Μετά την αναβολή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η «Νύχτα των Αστεριών» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 στην πλατεία Ηρώων στη Χρυσούπολη Καβάλας, από τις 17:30, με τις ακόλουθες δράσεις: Μελωδίες από τη Φιλαρμονική του Δήμου Νέστου, καταστήματα ανοιχτά έως αργά το βράδυ, Santa Run (δρόμος μαθητών των Λυκείων που θα είναι ντυμένοι Αη Βασίληδες για φιλανθρωπικό σκοπό), μουσική από DJ’S, χοροί Zumba παιδιών και ενηλίκων, εδέσματα και άφθονο

κρασί, επίδειξη από τον Αθλητικό Σύλλογο Kick Boxing Χρυσούπολης, επίδειξη Tae Kwo Do, FIRE DANCE (ένα θέαμα μοναδικό στο είδος του, με χορογραφίες με φλεγόμενα κοντάρια, πυρσούς, βεντάλιες, hula hoops, σχοινιά, dragon staff, αλυσίδες και πυροτεχνήματα), ζωντανή μουσική με ηλεκτρικό τσέλο και κρουστά.

Στη διοργάνωση θα εμφανιστεί, ακόμα, το μουσικό σχήμα FORTISSIMO, ένα κουαρτέτο εγχόρδων, που συνδυάζει την κλασική μουσική με πιο μοντέρνα ακούσματα ποπ, ροκ και λάτιν. Tα μέλη του, τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες, αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους σε αξιόλογες σχολές της Ελλάδας, της Βρετανίας και της Γερμανίας, δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων, το οποίο απέκτησε παγκόσμια αποδοχή

Για τους φίλους και τις φίλες της παράδοσης, επίσης, οι «ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ» θα δώσουν συναυλία στις 19:30 (έμπροσθεν της Εθνικής Τράπεζας). Πρόκειται για μία ομάδα μουσικών από τη Δράμα, που δημιουργήθηκε από την αγάπη και το μεράκι για την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν: ο Σύλλογος Μικρασιατών Δήμου Νέστου «Η Αγία Φωτεινή», ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρνης και ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ερατεινού με τα χορευτικά τους τμήματα.

Eπί της οδού Ηφαίστου, τέλος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Δήμου Νέστου, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Ερατεινού, ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Νέας Καρυάς και ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρνης, θα προσφέρουν στο κοινό δωρεάν εδέσματα, κρασί, ζεστή κομπόστα και κάστανα. Οι οδοί Ελευθερίου Βενιζέλου και Ηφαίστου θα πεζοδρομηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα