Χριστίνα Θεωνά: Ένα ακόμη βήμα προς την επιτυχία!

15:08 9/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Σπάνια συναντάς στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού καλές γυναικείες φωνές, με ηχόχρωμα καθαρό λαϊκό. Η Χριστίνα Θεωνά, παρά το νεαρό της ηλικίας της, ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Πρόκειται για ένα νέο ταλέντο στη μουσική σκηνή, με χαρακτηριστική φωνή...

Η νεαρή Θεσσαλονικιά έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει, καθώς η φωνή της καθηλώνει!
Αφήνει λοιπόν την όμορφη Θεσσαλονίκη, που τόσο αγαπάει-όπως η ίδια έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της-κι

έρχεται στην Αθήνα, όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Πύλη Αθηνών.

Κάνει ακόμη ένα βήμα προς την επιτυχία. Παίρνει τη δύσκολη απόφαση, να έρθει στην Αθήνα, ύστερα από πρόταση που δέχτηκε.
Η πορεία της έχει δείξει μέχρι σήμερα ότι κάνει σταθερά και προσγειωμένα βήματα προς την επιτυχία. Η απόφασή της για την Πύλη, ήρθε μετά από πολλή σκέψη, γιατί είχε να διαλέξει ανάμεσα στην πρόταση για την Πύλη και σε εκείνη ενός επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη.



Τελικά, μετά από ώριμη σκέψη την κέρδισε η Αθήνα, αν και η Θεσσαλονίκη είναι η αγαπημένη της πόλη. Όμως το τραγούδι είναι η άλλη μεγάλη της αγάπη.

Αν κανείς αναρωτιέται, αν η Χριστίνα πήρε την σωστή απόφαση, αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, η επιτυχία είναι σίγουρη, αφού τη διακρίνουν το πείσμα και η δυναμική. Άλλωστε, αυτό φαίνεται από την πορεία της μέχρι σήμερα.



Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χριστίνα ετοιμάζει κάτι καινούργιο. Ωστόσο, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, δεν μας αποκάλυψε τα σχέδιά της. Περιμένει, πάντως, μία απάντηση από το εξωτερικό.



Εμείς, ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα